Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.06
  • Stadion: lindeza Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1668
lindeza Clube Atlético Los Borrachos
defesa Tactiek 451
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 27.4
solid Schieten weak
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


1e minuut.
Plichta rent richting de bal. Plichta passt de bal zonder na te denken. Montilla probeert naar een medespeler te passen. Barlettai bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlettai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - Clube Atlético Los Borrachos 1:0

3e minuut.
Mena rent richting de bal. Mena passt de bal in één keer door. Barlettai is nu in balbezit. Barlettai haalt uit met een fantastische trap. Hrabia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - Clube Atlético Los Borrachos 2:0

23e minuut.
Mena geeft de bal voor. Bussolotto kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Guilera de bal onder controle te krijgen. Barlettai rent richting de bal. Barlettai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bussolotto probeert naar een medespeler te passen. Otten bereikt de bal nog maar net als eerste. Otten passt de bal zonder na te denken. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena geeft een lange en hoge pass. Hrabia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stoisa springt en kopt de bal. Hrabia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Plichta passt de bal zonder na te denken. Daar is Barlettai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barlettai geeft een lange en hoge pass. Daar is Notaristefano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoisa is nu in balbezit. Paal!

37e minuut.
Mena is nu in balbezit. Mena speelt de bal door. Barlettai is nu in balbezit. Barlettai draait met de bal, schiet en ... Fernoaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lindeza 40%, Clube Atlético Los Borrachos 60%.
lindeza - Clube Atlético Los Borrachos 2:0

46e minuut.
Guzik komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Groppelli rent richting de bal. Groppelli geeft de bal voor. Montilla controleert de bal met de borst. Montilla geeft de bal voor. Stoisa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wojtaszewski komt het veld opgelopen. Hrnjević komt het veld opgelopen. Koźluk komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Otten probeert naar een medespeler te passen. Mena rent richting de bal. Mena heeft problemen om de bal te vangen. Mena geeft de bal voor. Stoisa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schwarzbrenner komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bussolotto rent richting de bal. Barlettai onderschept slim de pass. Barlettai geeft een lange en hoge pass. Stoisa is nu in balbezit. Stoisa schiet op doel. Hrabia bokst de bal weg.

65e minuut.
Plichta is nu in balbezit. Plichta geeft een lange en hoge pass. Hrnjević probeert naar een medespeler te passen. Otten is nu in balbezit. Otten geeft een lange en hoge pass. Hrabia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hrabia speelt de bal door. Plichta kopt de bal weg. Barlettai rent richting de bal. Barlettai haalt uit met een fantastische trap. Hrabia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - Clube Atlético Los Borrachos 3:0

69e minuut.
Montilla rent richting de bal. Montilla speelt de bal door. Plichta is nu in balbezit. Plichta geeft een hoge lob. Stoisa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hrabia met een sublieme pass. Plichta rent richting de bal. Plichta met een sublieme pass. Stoisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoisa haalt uit met een fantastische trap. Hrabia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Martins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guzik kopt de bal weg. Klungelig pakt Schwarzbrenner de bal. Otten onderschept slim de pass. Otten geeft de bal voor. Hrabia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Koźluk kopt de bal weg. Baratti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schwarzbrenner. Schwarzbrenner krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Baratti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baratti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Plichta de bal. Plichta met een sublieme pass. Barlettai bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlettai haalt uit met een fantastische trap. Hrabia bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mena geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Koźluk de bal. Barlettai is nu in balbezit. Barlettai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Barlettai onderschept slim de pass. Barlettai geeft een lange en hoge pass. Daar is Bussolotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoisa is nu in balbezit. Stoisa haalt uit met een fantastische trap. Hrabia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lindeza 23%, Clube Atlético Los Borrachos 77%.
lindeza - Clube Atlético Los Borrachos 3:0