Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*DOURADO* Brasil de Pelotas
RONALDO Tactiek X03 - 451
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
60.8 gemiddelde waardering 57.7
excellent Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Găleşanu passt de bal met de wreef. Pashazadeh probeert de bal aan de voet te houden. Fontova met een sublieme pass. Madeirinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Madeirinha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Fortuna trapt de bal weg van het doel. Bulajić kopt de bal weg. Avelar is nu in balbezit. Avelar schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Bulajić de bal. Bulajić passt de bal zonder na te denken. Fontova bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontova geeft een lange en hoge pass. Avelar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Nilă speelt de bal door. Fontova bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontova passt de bal zonder na te denken. Avelar heeft problemen om de bal te vangen. Avelar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bianchi probeert de bal aan de voet te houden. Bilyi rent richting de bal. Bianchi begaat een overtreding. Bianchi krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Madeirinha kopt de bal weg. Hugues bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugues geeft de bal voor. Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə haalt uit met een fantastische trap. Buzescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Fontova met een sublieme pass. Madeirinha rent richting de bal. Matkay rent richting de bal. Madeirinha verovert de bal door een tackle van achteren. Madeirinha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Achkamėjėvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Achkamėjėvas geeft een hoge lob. Matkay is nu in balbezit. Matkay speelt de bal door. Cossaer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Matkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Matkay passt de bal met de wreef. Bilyi is nu in balbezit. Bilyi geeft een lange en hoge pass. Rəsulzadə krijgt zijn hoofd ertegen. Buzescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Gaitero verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitero kan de bal niet met de borst controleren. Gaitero passt de bal met de wreef. Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə schiet op doel. Buzescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *DOURADO* 51%, Brasil de Pelotas 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
*DOURADO* - Brasil de Pelotas 0:0

47e minuut.
Avelar is nu in balbezit. Avelar passt de bal zonder na te denken. Matkay geeft een hoge lob. Hugues controleert de bal met de borst. Hugues draait met de bal, schiet en ... Buzescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Bilyi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hugues de bal. Hugues met een sublieme pass. Rəsulzadə is nu in balbezit. Rəsulzadə schiet op doel. Buzescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Bulajić probeert naar een medespeler te passen. Madeirinha is nu in balbezit. Matkay begaat een overtreding. Matkay krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Avelar geeft de bal voor. Fontova is nu in balbezit. Fontova passt de bal met de wreef. Madeirinha is nu in balbezit. Madeirinha schiet op doel. Fortuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *DOURADO* 53%, Brasil de Pelotas 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
*DOURADO* - Brasil de Pelotas 0:0