Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castelânea Carnaval
TriE2 Tactiek contravolantes
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
59.7 gemiddelde waardering 50.2
excellent Schieten good
excellent Passen average
excellent Verdedigen excellent


11e minuut.
Noriega kopt de bal weg. Ejtminowicz is nu in balbezit. Bernardo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bernardo krijgt een gele kaart. Ejtminowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Bernardo geeft een lange en hoge pass. De afstand naar het doel is niet zo groot. Coeckelbergh neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Piskun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Covaci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dodrescu is nu in balbezit. Iwanecki onderschept slim de pass. Iwanecki passt de bal met de wreef. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Tărăşilă passt de bal in één keer door. Daar is Dylewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castelânea - Carnaval 0:1

37e minuut.
Piskun verovert de bal door een tackle van achteren. Piskun geeft een hoge lob. Iwanecki geeft een lange en hoge pass. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ... Pařízek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bernardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Coeckelbergh onderschept slim de pass. Coeckelbergh passt de bal zonder na te denken. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castelânea 38%, Carnaval 62%.
Castelânea - Carnaval 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Praxedes de bal. Dylewski onderschept slim de pass. Montana rent richting de bal. Montana schiet op doel. Pará werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castelânea - Carnaval 0:2

51e minuut.
Arventi is nu in balbezit. Lăzărescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arventi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piskun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Montana kan de bal niet met de borst controleren. Praxedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski verovert de bal door een tackle van achteren. Dylewski schiet op doel. Pará verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Ejtminowicz passt de bal met de wreef. Lăzărescu is nu in balbezit. Dodrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ejtminowicz onderschept slim de pass. Ejtminowicz draait met de bal, schiet en ... Pařízek bokst de bal weg.

58e minuut.
Úri bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela onderschept slim de pass. Piskun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piskun krijgt een gele kaart. Candela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Covaci met een snel genomen vrije trap. Lăzărescu springt en kopt de bal. Pařízek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castelânea - Carnaval 1:2

60e minuut.
Piskun is nu in balbezit. Candela verovert de bal door een tackle van achteren. Candela geeft een lange en hoge pass. Arventi kopt de bal weg. Noriega probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Covaci zal de hoekschop nemen. Lăzărescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Castelânea - Carnaval 2:2

68e minuut.
Qasem Ibn-Faisal probeert naar een medespeler te passen. Covaci rent richting de bal. Covaci passt de bal zonder na te denken. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Ejtminowicz de bal. Ejtminowicz met een sublieme pass. Noriega rent richting de bal. Candela verovert de bal door een tackle van achteren. Candela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Avelino is nu in balbezit. Tărăşilă verovert de bal door een tackle van achteren. Tărăşilă geeft een lange en hoge pass. Montana is nu in balbezit. Montana draait met de bal, schiet en ... Pará verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Coeckelbergh met een sublieme pass. Klungelig pakt Ejtminowicz de bal. Iwanecki probeert naar een medespeler te passen. Candela rent richting de bal. Candela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega is nu in balbezit. Candela onderschept slim de pass. Candela haalt uit met een fantastische trap. Pařízek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castelânea - Carnaval 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castelânea 36%, Carnaval 64%.
Castelânea - Carnaval 3:2