Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
osbom Estrela da Vila
osbom Tactiek ESTRELA 2024
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen formidable


5e minuut.
Lombardi probeert naar een medespeler te passen. Gramsci probeert de bal aan de voet te houden. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramsci verovert de bal door een tackle van achteren. Gramsci haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cârstoiu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Timofeev neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Birkás kopt de bal weg. Ðogo rent richting de bal. Ðogo draait met de bal, schiet en ... Pedrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Birkás onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Przerwa zal de hoekschop nemen. Bignami krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Przerwa met de inworp. Gutterstam geeft een lange en hoge pass. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - Estrela da Vila 0:1

30e minuut.
Birkás bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkás geeft een lange en hoge pass. Becchere is nu in balbezit. Gramsci is nu in balbezit. Gramsci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gramsci haalt uit met een fantastische trap. Kuschler met een sublieme pass. Mârzoi kopt de bal weg. Bignami rent richting de bal. Bignami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gutterstam kopt de bal weg. Parrish kan de bal niet met de borst controleren. Przerwa is nu in balbezit. Gramsci onderschept slim de pass. Gramsci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
osbom - Estrela da Vila 1:1

41e minuut.
Birkás kopt de bal weg. Dodrescu met een sublieme pass. Mârzoi is nu in balbezit. Ðogo rent richting de bal. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. Pedrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osbom 53%, Estrela da Vila 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
osbom - Estrela da Vila 1:1

50e minuut.
Gutterstam rent richting de bal. Gutterstam geeft een hoge lob. Bignami is nu in balbezit. Bignami schiet op doel. Pedrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - Estrela da Vila 1:2

53e minuut.
Birkás geeft een lange en hoge pass. Przerwa rent richting de bal. Przerwa passt de bal zonder na te denken. Gramsci rent richting de bal. Gramsci draait met de bal, schiet en ... Kuschler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

60e minuut.
Sulicki met een sublieme pass. Timofeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Timofeev geeft de bal voor. Bignami is nu in balbezit. Bignami schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Kowalówka passt de bal met de wreef. Becchere heeft problemen om de bal te vangen. Becchere speelt de bal door. Gramsci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramsci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gutterstam heeft problemen om de bal te vangen. Dodrescu speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Gutterstam de bal onder controle te krijgen. Becchere rent richting de bal. Becchere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Przerwa passt de bal zonder na te denken. Birkás is nu in balbezit. Birkás geeft een lange en hoge pass. Przerwa kopt de bal weg. Gutterstam geeft een lange en hoge pass. Pedrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osbom 49%, Estrela da Vila 51%.
osbom - Estrela da Vila 1:2