Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Power Soccer Marmotas
Nó Tático Tactiek 54321
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
59.5 gemiddelde waardering 63.4
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Puhl is nu in balbezit. Puhl geeft een lange en hoge pass. Mangueira rent richting de bal. Mangueira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Marmotas 0:1

20e minuut.
Maus passt de bal zonder na te denken. O`Neil rent richting de bal. Lenart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lenart krijgt een gele kaart. O`Neil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. O`Neil neemt de penalty, wat een uithaal! Wawrzkowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Power Soccer - Marmotas 1:1

21e minuut.
Magaton geeft een hoge lob. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévora rent richting de bal. Dévora geeft een lange en hoge pass. Mangueira maakt een snoekduik en kopt de bal. Marzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marzi probeert naar een medespeler te passen. Vreven speelt de bal door. Dräger geeft een hoge lob. O`Neil rent richting de bal. Wawrzkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. O`Neil rent richting de bal. O`Neil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Marmotas 2:1

25e minuut.
Dräger rent richting de bal. Dräger probeert naar een medespeler te passen. Ehlers probeert naar een medespeler te passen. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto geeft de bal voor. Pérez Escamilla kan de bal niet met de borst controleren. O`Neil rent richting de bal. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. Wawrzkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
O`Neil is nu in balbezit. Lenart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! O`Neil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. O`Neil neemt zijn aanloop. Wawrzkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Marmotas 3:1

43e minuut.
Dräger passt de bal zonder na te denken. Lenart geeft een lange en hoge pass. Pinto onderschept slim de pass. Peixeiro rent richting de bal. Peixeiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Power Soccer 47%, Marmotas 53%.
Power Soccer - Marmotas 3:1

46e minuut.
Lenart met een sublieme pass. Dévora rent richting de bal. Dévora geeft de bal voor. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Vreven met een sublieme pass. Kołodyński rent richting de bal. Kołodyński geeft de bal voor. Maus is nu in balbezit. Maus haalt uit met een fantastische trap. Wawrzkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Marmotas 4:1

59e minuut.
Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl heeft problemen om de bal te vangen. Puhl geeft een hoge lob. Mangueira krijgt zijn hoofd ertegen. Marzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Maus bereikt de bal nog maar net als eerste. Maus passt de bal met de wreef. Ehlers probeert naar een medespeler te passen. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Maus passt de bal met de wreef. Daar is Dräger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dräger probeert naar een medespeler te passen. Kołodyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Renjel passt de bal met de wreef. Puhl is nu in balbezit. Puhl passt de bal in één keer door. Dévora rent richting de bal. Dévora draait met de bal, schiet en ... Marzi bokst de bal weg.

88e minuut.
Mangueira geeft een hoge lob. Pérez Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Escamilla geeft een lange en hoge pass. Mangueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangueira haalt uit met een fantastische trap. Marzi bokst de bal weg.

90e minuut.
Daar is Kołodyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołodyński passt de bal in één keer door. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil draait met de bal, schiet en ... Wawrzkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Marmotas 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Power Soccer 38%, Marmotas 62%.
Power Soccer - Marmotas 5:1