Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
São Leopoldo-RS Morumtri
SAO LEO 4-4-2 Tactiek Generations
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 61.6
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Geppert kopt de bal weg. Epifanio probeert de bal met de borst te controleren. Valadão bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadão haalt uit met een fantastische trap. Yanjun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
da Cunha kopt de bal weg. Gawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadão bereikt de bal nog maar net als eerste. Geppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Geppert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Geppert rent richting de bal. Pelágio is nu in balbezit. Pelágio haalt uit met een fantastische trap. da Cunha probeert de bal aan de voet te houden. Yanjun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
São Leopoldo-RS - Morumtri 0:1

6e minuut.
Valadão geeft de bal voor. Geppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Geppert geeft een lange en hoge pass. Pelágio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelágio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leme trapt de bal weg. Geppert kopt de bal weg. Valadão is nu in balbezit. Valadão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doria kopt de bal weg. Klungelig pakt Pandur de bal. García de la Cruz rent richting de bal. Pandur onderschept slim de pass. Pandur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
São Leopoldo-RS - Morumtri 1:1

21e minuut.
Epifanio rent richting de bal. Valadão verovert de bal door een tackle van achteren. Valadão passt de bal met de wreef. Geppert is nu in balbezit. Geppert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Geppert onderschept slim de pass. Valadão bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadão geeft een hoge lob. Geppert controleert de bal met de borst. Geppert schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Leopoldo-RS 60%, Morumtri 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
São Leopoldo-RS - Morumtri 1:1

48e minuut.
Gawin geeft een hoge lob. Yanjun probeert naar een medespeler te passen. Pandur kopt de bal weg. Geppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Geppert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Cəfərov kopt de bal weg. Nawotczyński met een sublieme pass. Arrigone met een sublieme pass. Doria rent richting de bal. Doria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sacramento met een sublieme pass. Inworp. Cəfərov met de inworp. Doria rent richting de bal. Doria schiet op doel. Leme kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Gawin rent richting de bal. Gawin met een sublieme pass. Epifanio bereikt de bal nog maar net als eerste. Geppert verovert de bal door een tackle van achteren. Geppert schiet op doel. Yanjun bokst de bal weg. Wenta bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gawin neemt de hoekschop. Pelágio maakt een snoekduik en kopt de bal. Yanjun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! da Cunha rent richting de bal. Paal!

69e minuut.
Wenta passt de bal in één keer door. Epifanio rent richting de bal. Epifanio passt de bal met de wreef. Geppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Geppert draait met de bal, schiet en ... Yanjun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Berg met een sublieme pass. Pelágio bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szerc krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Remanso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Petkovic komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Yanjun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanjun geeft de bal voor. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelágio verovert de bal door een tackle van achteren. Pelágio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
São Leopoldo-RS - Morumtri 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Leopoldo-RS 56%, Morumtri 44%.
São Leopoldo-RS - Morumtri 1:2