Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Merseyside Drunkers FC
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Sixaba kopt de bal weg. Klungelig pakt Lekwane de bal. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Palacios de bal. Palacios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Magoaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Magoaga geeft de bal voor. Lekwane kopt de bal weg. Dixon probeert de bal met de borst te controleren. Dixon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Masilo trapt de bal weg. Borman kopt de bal weg. Legetla bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios onderschept slim de pass. Palacios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Baychelor is nu in balbezit. Gopane verovert de bal door een tackle van achteren. Gopane passt de bal in één keer door. Palacios rent richting de bal. Palacios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Borman verovert de bal door een tackle van achteren. Borman passt de bal met de wreef. Lekwane rent richting de bal. Palacios onderschept slim de pass. Palacios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Legetla trapt de bal weg. Sixaba kopt de bal weg. Meiring heeft problemen om de bal te vangen. Palacios is nu in balbezit. Palacios draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Borman controleert de bal met de borst. Lekwane bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekwane geeft een lange en hoge pass. Dixon rent richting de bal. Dixon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merseyside 43%, Drunkers FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Merseyside - Drunkers FC 0:0

57e minuut.
Lekwane passt de bal met de wreef. Baychelor is nu in balbezit. Baychelor passt de bal zonder na te denken. Dixon rent richting de bal. Dixon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merseyside - Drunkers FC 0:1

67e minuut.
Murape rent richting de bal. Klausen verovert de bal door een tackle van achteren. Klausen probeert naar een medespeler te passen. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Legetla probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Lushozi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borman bereikt de bal nog maar net als eerste. Borman geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gopane is nu in balbezit. Sixaba rent richting de bal. Klausen geeft een lange en hoge pass. Dixon is nu in balbezit. Dixon schiet op doel. Mnakwende probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merseyside 50%, Drunkers FC 50%.
FC Merseyside - Drunkers FC 0:1