Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Johannesburg FC 2024 Fufu strikers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Hlongwane rent richting de bal. Lathan is nu in balbezit. Mapela onderschept slim de pass. Mapela geeft de bal voor. Motoane krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
McCarthy geeft de bal voor. Niang heeft problemen om de bal te vangen. Jacobs is nu in balbezit. Niang rent richting de bal. Niang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hlongwane kopt de bal weg. Motoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustine onderschept slim de pass. Hlongwane onderschept slim de pass. Hlongwane draait met de bal, schiet en ... Vorster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Johannesburg FC 2024 - Fufu strikers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johannesburg FC 2024 54%, Fufu strikers 46%.
Johannesburg FC 2024 - Fufu strikers 1:0

58e minuut.
McCarthy probeert naar een medespeler te passen. Van Zyl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ngake. Ngake krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Seakamela met de inworp. Serathi heeft problemen om de bal te vangen. Hlongwane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hlongwane krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Ngake met een sublieme pass. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Van Zyl is nu in balbezit. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johannesburg FC 2024 35%, Fufu strikers 65%.
Johannesburg FC 2024 - Fufu strikers 1:0