Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New City Sport Academy Johannesburg FC 2024
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 24.2
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


10e minuut.
Hlongwane bereikt de bal nog maar net als eerste. Opperman verovert de bal door een tackle van achteren. Opperman met een sublieme pass. Motoane rent richting de bal. Motoane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hlongwane passt de bal in één keer door. Motoane is nu in balbezit. Mckain is nu in balbezit. Motoane verovert de bal door een tackle van achteren. Motoane schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
New City Sport Academy - Johannesburg FC 2024 0:1

36e minuut.
Motoane passt de bal zonder na te denken. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano passt de bal zonder na te denken. Hlongwane rent richting de bal. Hlongwane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New City Sport Academy 67%, Johannesburg FC 2024 33%.
New City Sport Academy - Johannesburg FC 2024 0:1

65e minuut.
Pula onderschept slim de pass. Pula met een sublieme pass. Hlongwane speelt de bal door. Motoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Motoane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mapela controleert de bal met de borst. Hlongwane bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlongwane is nu in balbezit. Hlongwane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mapela met de inworp. Hlongwane bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bell krijgt een gele kaart. Hlongwane is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Motoane legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
New City Sport Academy - Johannesburg FC 2024 0:2

79e minuut.
Pula passt de bal zonder na te denken. Hlongwane rent richting de bal. Motoane is nu in balbezit. Motoane haalt uit met een fantastische trap. Simango werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New City Sport Academy - Johannesburg FC 2024 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New City Sport Academy 76%, Johannesburg FC 2024 24%.
New City Sport Academy - Johannesburg FC 2024 0:3