Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viderz FC Angry Mastiffs 26
Normal Tactiek 343v
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 31.1
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Warda met een snelle inworp. Ncaca geeft een hoge lob. Kowal heeft problemen om de bal te vangen. Kowal schiet op doel. Still maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viderz FC - Angry Mastiffs 26 0:1

6e minuut.
Goba bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchmertl verovert de bal door een tackle van achteren. Puchmertl probeert naar een medespeler te passen. Kowal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ncaca speelt de bal door. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Butler probeert de bal aan de voet te houden. Piedels geeft een hoge lob. Kowal heeft problemen om de bal te vangen. Puchmertl rent richting de bal. Puchmertl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Ndzuzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Butler zal de hoekschop nemen. Kowal rent richting de bal. Kowal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ndzuzo probeert de bal aan de voet te houden. Da Silva is nu in balbezit. Da Silva met een sublieme pass. Jowa rent richting de bal. Jowa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Warda geeft een hoge lob. Daar is Kowal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowal passt de bal in één keer door. Puchmertl rent richting de bal. Puchmertl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ndzuzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ncaca verovert de bal door een tackle van achteren. Ncaca speelt de bal door. Kowal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Da Silva heeft problemen om de bal te vangen. Ncaca verovert de bal door een tackle van achteren. Ncaca speelt de bal door. Kowal is nu in balbezit. Kowal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viderz FC - Angry Mastiffs 26 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viderz FC 59%, Angry Mastiffs 26 41%.
Viderz FC - Angry Mastiffs 26 0:2

52e minuut.
Kowal passt de bal zonder na te denken. Puchmertl rent richting de bal. Kowal rent richting de bal. Kowal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viderz FC - Angry Mastiffs 26 0:3

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfreds met een snelle inworp. Ncaca probeert naar een medespeler te passen. Kowal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Puchmertl rent richting de bal. Puchmertl geeft de bal voor. Klungelig pakt Barnes de bal. Kowal rent richting de bal. Kowal schiet op doel. Still verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Puchmertl geeft een lange en hoge pass. Tshabalala probeert de bal aan de voet te houden. Ncaca rent richting de bal. Kowal rent richting de bal. Kowal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viderz FC - Angry Mastiffs 26 0:4

62e minuut.
Puchmertl geeft een hoge lob. Barnes probeert naar een medespeler te passen. Da Silva probeert de bal aan de voet te houden. Kowal is nu in balbezit. Kowal haalt uit met een fantastische trap. Still kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viderz FC - Angry Mastiffs 26 0:5

68e minuut.
Da Silva is nu in balbezit. Ncaca verovert de bal door een tackle van achteren. Ncaca speelt de bal door. Kowal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viderz FC - Angry Mastiffs 26 0:6

71e minuut.
Daar is Da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puchmertl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchmertl passt de bal zonder na te denken. Kowal rent richting de bal. Kowal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viderz FC - Angry Mastiffs 26 0:7

71e minuut.
Katongo passt de bal in één keer door. Barnes met een sublieme pass. Ndzuzo heeft problemen om de bal te vangen. Kowal rent richting de bal. Kowal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Still bokst de bal weg.

80e minuut.
Piedels geeft een hoge lob. Daar is Butler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butler passt de bal zonder na te denken. Kowal is nu in balbezit. Kowal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Viderz FC - Angry Mastiffs 26 0:8

81e minuut.
Sikhosana speelt de bal door. Katongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Puchmertl de bal. Puchmertl draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viderz FC - Angry Mastiffs 26 0:9

83e minuut.
Ndzuzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler onderschept slim de pass. Ncaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viderz FC - Angry Mastiffs 26 0:10

86e minuut.
Butler is nu in balbezit. Butler haalt uit met een fantastische trap. Da Silva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puchmertl is nu in balbezit. Puchmertl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viderz FC 72%, Angry Mastiffs 26 28%.
Viderz FC - Angry Mastiffs 26 0:10