Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MGB stars Johannesburg FC 2024
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 30.5
weak Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Ndlovu is nu in balbezit. Ndlovu geeft de bal voor. Matidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Matidze met een sublieme pass. Changwe is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ngake kopt de bal weg. Hlongwane rent richting de bal. Onat rent richting de bal. Onat schiet op doel. Ngobe probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tahirović passt de bal in één keer door. Onat rent richting de bal. Hlongwane heeft problemen om de bal te vangen. Hlongwane draait met de bal, schiet en ... Chelin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MGB stars - Johannesburg FC 2024 0:1

20e minuut.
Stars passt de bal met de wreef. Moriri rent richting de bal. Moriri probeert naar een medespeler te passen. Changwe rent richting de bal. Changwe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Deane probeert naar een medespeler te passen. Ndlazi speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Dladla de bal onder controle te krijgen. Changwe rent richting de bal. Changwe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Moriri speelt de bal door. Changwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndlovu begaat een overtreding. Ndlovu krijgt een gele kaart. Changwe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stars met een snel genomen vrije trap. Folgueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGB stars 45%, Johannesburg FC 2024 55%.
MGB stars - Johannesburg FC 2024 0:1

48e minuut.
Daar is Ndlovu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stars onderschept slim de pass. Stars speelt de bal door. Moriri is nu in balbezit. Moriri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Stars passt de bal in één keer door. Daar is Mabedi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Mulaudzi zijn tegenspeler op de grond. Mabedi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mabedi kan niet meer verder spelen. Mkhonza komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Hlongwane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngobe is nu in balbezit. Hlongwane onderschept slim de pass. Onat bereikt de bal nog maar net als eerste. Onat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ellis met de inworp. Deane rent richting de bal. Deane geeft de bal voor. Mkhonza rent richting de bal. Mkhonza geeft een lange en hoge pass. Folgueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Onat rent richting de bal. Hlongwane is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matidze. Matidze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGB stars 54%, Johannesburg FC 2024 46%.
MGB stars - Johannesburg FC 2024 0:1