Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:01
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.01
  • Stadion: Vienybe Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3655
Vienybe Kolona
kruopa2 Tactiek Buratinas
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
24.8 gemiddelde waardering 38.2
average Schieten solid
poor Passen adequate
average Verdedigen average


13e minuut.
Krupa geeft een hoge lob. Vén is nu in balbezit. Vén probeert naar een medespeler te passen. Girardengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Girardengo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienybe - Kolona 0:1

17e minuut.
Camino Tallón bereikt de bal nog maar net als eerste. Smotarski rent richting de bal. Smotarski geeft een hoge lob. Vén is nu in balbezit. Vén schiet op doel. Liepa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Camino Tallón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Užupis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skutulas kan de bal niet met de borst controleren. Skutulas geeft een hoge lob. Lankutis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Krupa geeft een lange en hoge pass. Girardengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Girardengo draait met de bal, schiet en ... Vén is nu in balbezit. Vén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienybe - Kolona 0:2

31e minuut.
Kuskys speelt de bal door. Camino Tallón is nu in balbezit. Camino Tallón geeft de bal voor. Vén is nu in balbezit. Vén haalt uit met een fantastische trap. Liepa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Kizelevičius kopt de bal weg. Pukšnys is nu in balbezit. Pukšnys passt de bal met de wreef. Girardengo is nu in balbezit. Girardengo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Krupa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čiukaitis. Krupa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El Bouhouni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Girardengo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienybe 52%, Kolona 48%.
Vienybe - Kolona 0:2

61e minuut.
El Bouhouni geeft een lange en hoge pass. Skutulas controleert de bal met de borst. Vén is nu in balbezit. Vén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienybe - Kolona 0:3

62e minuut.
Lindanger verovert de bal door een tackle van achteren. Lindanger geeft een hoge lob. Sutnikas probeert de bal aan de voet te houden. Vén rent richting de bal. Vén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienybe - Kolona 0:4

65e minuut.
Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa passt de bal in één keer door. El Bouhouni probeert naar een medespeler te passen. Vén rent richting de bal. Vén draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Krupa met een sublieme pass. Lindanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindanger speelt de bal door. Girardengo heeft problemen om de bal te vangen. Girardengo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Delnickas rent richting de bal. Smotarski geeft een hoge lob. Girardengo kopt de bal weg. Vén rent richting de bal. Vén draait met de bal, schiet en ... Liepa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vén rent richting de bal. Vén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienybe - Kolona 0:5

79e minuut.
Delnickas geeft een hoge lob. Pukšnys is nu in balbezit. Pukšnys geeft de bal voor. Potiejūnas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Šusteris geeft een hoge lob. Inworp. Krupa met een snelle inworp. Smotarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smotarski geeft een hoge lob. Liepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Sutnikas kopt de bal weg. Daar is Lindanger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindanger passt de bal met de wreef. Girardengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Girardengo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienybe 72%, Kolona 28%.
Vienybe - Kolona 0:5