Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK STUMBRAS Olympik Zalgiris
tikimybe Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 22.7
average Schieten poor
adequate Passen weak
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Brantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunato onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dainaras. Dainaras krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Siemaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Brantas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Argentiero. Argentiero krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Bogieł passt de bal zonder na te denken. Ostroga rent richting de bal. Ostroga passt de bal in één keer door. Simon rent richting de bal. Simon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Daar is Marília, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrasimovičius rent richting de bal. Ostroga speelt de bal door. Bellacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellacchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chrasimovičius is nu in balbezit. Argentiero onderschept slim de pass. Argentiero geeft een lange en hoge pass. Bellacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellacchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK STUMBRAS - Olympik Zalgiris 1:0

35e minuut.
Ostroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroga probeert naar een medespeler te passen. Bogieł probeert naar een medespeler te passen. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Simon kopt de bal weg. Užmedzkis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bellacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellacchi draait met de bal, schiet en ... Belinskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK STUMBRAS - Olympik Zalgiris 2:0

40e minuut.
Fassmann met een sublieme pass. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrasimovičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chrasimovičius krijgt een gele kaart. Simon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ostroga komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bogieł met een sublieme pass. Ostroga rent richting de bal. Ostroga met een sublieme pass. Bogieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogieł geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FK STUMBRAS - Olympik Zalgiris 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK STUMBRAS 33%, Olympik Zalgiris 67%.
FK STUMBRAS - Olympik Zalgiris 3:0

46e minuut.
Preiano komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Doeltrap. Galarza komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Jofis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroga verovert de bal door een tackle van achteren. Ostroga probeert naar een medespeler te passen. Bellacchi rent richting de bal. Bellacchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK STUMBRAS - Olympik Zalgiris 4:0

58e minuut.
Jofis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroga onderschept slim de pass. Ostroga passt de bal met de wreef. Simon is nu in balbezit. Simon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Fassmann speelt de bal door. Daar is Bellacchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellacchi passt de bal zonder na te denken. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ostroga passt de bal in één keer door. Bogieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogieł speelt de bal door. Chrasimovičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ostroga geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FK STUMBRAS - Olympik Zalgiris 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK STUMBRAS 39%, Olympik Zalgiris 61%.
FK STUMBRAS - Olympik Zalgiris 5:0