Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:02
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.02
  • Stadion: FK Spyris Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4978
FK Spyris FK STUMBRAS
MANO 3-5-2 Tactiek tikimybe
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.3 gemiddelde waardering 32.7
average Schieten adequate
average Passen adequate
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Ostroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroga passt de bal zonder na te denken. Bellacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellacchi haalt uit met een fantastische trap. Kaklys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - FK STUMBRAS 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Bellacchi de bal. Simon rent richting de bal. Miliūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Bellacchi onderschept slim de pass. Bellacchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Miliūnas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fassmann met een snelle inworp. Ostroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroga geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - FK STUMBRAS 0:2

22e minuut.
Sakalaitis rent richting de bal. Sakalaitis passt de bal zonder na te denken. Turskis heeft problemen om de bal te vangen. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ostroga probeert naar een medespeler te passen. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Miliūnas onderschept slim de pass. Bellacchi is nu in balbezit. Bellacchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Fassmann passt de bal zonder na te denken. Ostroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroga met een sublieme pass. Simon is nu in balbezit. Simon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Argentiero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakalaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakalaitis passt de bal met de wreef. Daar is Senionis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Senionis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Siemaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Naunikas onderschept slim de pass. Naunikas met een sublieme pass. Senionis rent richting de bal. Senionis schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ostroga rent richting de bal. Bellacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraučūnas onderschept slim de pass. Ostroga rent richting de bal. Ostroga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krotas komt het veld opgelopen. Sivačiovas komt het veld opgelopen. Jaliūnas komt het veld opgelopen. Mitrijevas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Spyris 53%, FK STUMBRAS 47%.
FK Spyris - FK STUMBRAS 0:2

46e minuut.
Preiano komt het veld opgelopen. Jančauskas komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kulwiec komt het veld opgelopen. Galarza komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Sakalaitis kopt de bal weg. Klungelig pakt Fortunato de bal. Sivačiovas is nu in balbezit. Sivačiovas schiet op doel. Galarza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - FK STUMBRAS 1:2

58e minuut.
Sivačiovas is nu in balbezit. Sivačiovas haalt uit met een fantastische trap. Jaliūnas heeft problemen om de bal te vangen. Naunikas is nu in balbezit. Naunikas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ostroga is nu in balbezit. Ostroga probeert naar een medespeler te passen. Kraučūnas verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bogieł zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Jančauskas speelt de bal door. Ostroga rent richting de bal. Ostroga speelt de bal door. Kulwiec heeft problemen om de bal te vangen. Kulwiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - FK STUMBRAS 1:3

86e minuut.
Krotas met een snelle inworp. Turskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Palmer ... Strafschop! Turskis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Naunikas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Spyris 39%, FK STUMBRAS 61%.
FK Spyris - FK STUMBRAS 1:3