Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kariai FK Šanciai
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.8
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Deglius rent richting de bal. Jakiūnas onderschept slim de pass. Naras is nu in balbezit. Jakiūnas is nu in balbezit. Jakiūnas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kariai 58%, FK Šanciai 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kariai - FK Šanciai 0:0

47e minuut.
Žuras probeert naar een medespeler te passen. Jakiūnas is nu in balbezit. Jakiūnas speelt de bal door. Klungelig pakt Naras de bal. Naras schiet op doel. Šlamašauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Postonogovas kopt de bal weg. Ridulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vensauskas onderschept slim de pass. Jurjonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurjonis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Šušas trapt de bal weg van het doel. Deglius heeft problemen om de bal te vangen. Batutis begaat een overtreding. Batutis krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Smalstis met een snelle inworp. Žuras met een sublieme pass. Taparavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Naras onderschept slim de pass. Naras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Simanauskis speelt de bal door. Smalstis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taparavičius. Taparavičius krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kariai 55%, FK Šanciai 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kariai - FK Šanciai 0:0