Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Siauliai AMBO
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 18.1
good Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Kaleinykas geeft de bal voor. Pagalys rent richting de bal. Pagalys geeft de bal voor. Acosta rent richting de bal. Acosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siauliai - AMBO 1:0

12e minuut.
Kaleinykas is nu in balbezit. Kaleinykas speelt de bal door. Pagalys rent richting de bal. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siauliai - AMBO 2:0

22e minuut.
Gaižauskas onderschept slim de pass. Gaižauskas met een sublieme pass. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Pagalys rent richting de bal. Pagalys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Čepanonis is nu in balbezit. Čepanonis haalt uit met een fantastische trap. Teodor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liambutis is nu in balbezit. Liambutis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gaižauskas rent richting de bal. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta speelt de bal door. Pagalys is nu in balbezit. Pagalys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Siauliai 50%, AMBO 50%.
FC Siauliai - AMBO 2:0

51e minuut.
Bridis passt de bal zonder na te denken. Lerencas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerencas speelt de bal door. Čepanonis is nu in balbezit. Čepanonis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gaižauskas rent richting de bal. Gaižauskas geeft een lange en hoge pass. Liambutis heeft problemen om de bal te vangen. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Pagalys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lerencas rent richting de bal. Pagalys begaat een overtreding. Pagalys krijgt een gele kaart. Lerencas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lerencas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Čepanonis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Lerencas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bridis verovert de bal door een tackle van achteren. Bridis passt de bal zonder na te denken. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Šakočius rent richting de bal. Šakočius geeft een hoge lob. Piorovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepanonis onderschept slim de pass. Čepanonis draait met de bal, schiet en ... Paal!

85e minuut.
Lerencas is nu in balbezit. Pagalys verovert de bal door een tackle van achteren. Sruogis maakt een afschuwelijke overtreding. Sruogis krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Sruogis geeft de bal voor. Cicėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuokaitis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cicėnas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cicėnas kan niet meer verder spelen. Zavarzinas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Siauliai 43%, AMBO 57%.
FC Siauliai - AMBO 2:0