Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Didieji Bavarai Kalnėnai
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 23
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Mejerzonas is nu in balbezit. Kleinotas verovert de bal door een tackle van achteren. Kleinotas passt de bal zonder na te denken. Barcas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Inworp. Spundzevičius met een snelle inworp. Junevičius rent richting de bal. Junevičius geeft de bal voor. Gričiškinas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Didieji Bavarai - Kalnėnai 0:1

19e minuut.
Klungelig pakt Zadorockas de bal. Kurpauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadorockas verovert de bal door een tackle van achteren. Junevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Junevičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Razmys geeft een hoge lob. Spundzevičius heeft problemen om de bal te vangen. Spundzevičius passt de bal in één keer door. Barcas is nu in balbezit. Barcas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Junevičius passt de bal zonder na te denken. Samsonavičius rent richting de bal. Samsonavičius passt de bal zonder na te denken. Kurpauskas rent richting de bal. Kurpauskas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Mejerzonas controleert de bal met de borst. Mejerzonas passt de bal met de wreef. Razmys rent richting de bal. Kurpauskas onderschept slim de pass. Kurpauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Didieji Bavarai - Kalnėnai 0:2

44e minuut.
Daar is Razmys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junevičius rent richting de bal. Junevičius passt de bal in één keer door. Kurpauskas rent richting de bal. Kurpauskas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Didieji Bavarai 70%, Kalnėnai 30%.
Didieji Bavarai - Kalnėnai 0:2

46e minuut.
Kurpauskas is nu in balbezit. Kleinotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleinotas met een sublieme pass. Barcas rent richting de bal. Barcas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Barcas is nu in balbezit. Kleinotas is nu in balbezit. Mejerzonas maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mejerzonas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Pepcevičius geeft de bal voor. Jarūnavičius rent richting de bal. Jarūnavičius geeft een lange en hoge pass. Spundzevičius heeft problemen om de bal te vangen. Spundzevičius geeft een lange en hoge pass. Gričiškinas bokst de bal weg. Samsonavičius heeft problemen om de bal te vangen. Kurpauskas rent richting de bal. Kurpauskas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Razmys passt de bal met de wreef. Kurpauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsonavičius is nu in balbezit. Kurpauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Kurpauskas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Junevičius is nu in balbezit. Junevičius passt de bal met de wreef. Kurpauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpauskas haalt uit met een fantastische trap. Gričiškinas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Didieji Bavarai - Kalnėnai 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Didieji Bavarai 56%, Kalnėnai 44%.
Didieji Bavarai - Kalnėnai 0:3