Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pancho CHROBRY_1946
Neu2024 Tactiek S-FL-R
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 3
71.3 gemiddelde waardering 73.8
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Pitzalis kopt de bal weg. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnik begaat een overtreding. Michnik krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Šušnjić geeft een lange en hoge pass. Daar is Morisod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regoje rent richting de bal. Regoje draait met de bal, schiet en ... Arceusz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - CHROBRY_1946 0:1

7e minuut.
Morrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi onderschept slim de pass. Hetényi passt de bal met de wreef. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata haalt uit met een fantastische trap. Diğmat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Báló verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzata onderschept slim de pass. Bărnuţiu speelt de bal door. Regoje is nu in balbezit. Regoje schiet op doel. Arceusz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Toomingas verovert de bal door een tackle van achteren. Toomingas geeft een lange en hoge pass. Regoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Regoje draait met de bal, schiet en ... Arceusz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - CHROBRY_1946 0:2

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cruzata stond buitenspel. Pitzalis neemt vlug de vrije trap. Modzelewski kopt de bal weg. Regoje rent richting de bal. Regoje draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Michnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šušnjić is nu in balbezit. Šušnjić passt de bal zonder na te denken. Regoje is nu in balbezit. Regoje haalt uit met een fantastische trap. Arceusz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Šušnjić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michnik. Šušnjić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pitzalis met een snel genomen vrije trap. Regoje maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Michnik onderschept slim de pass. Michnik passt de bal zonder na te denken. Hetényi rent richting de bal. Hetényi geeft de bal voor. Lechner springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Morrison geeft de bal voor. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Šušnjić begaat een overtreding. Šušnjić krijgt een gele kaart. Cruzata moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cruzata kan niet meer verder spelen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Arceusz niet meer kan verder spelen. Penzavalli komt het veld opgelopen. Thurre komt het veld opgelopen. Mouha met een snel genomen vrije trap. Lechner springt en kopt de bal. Diğmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pancho 59%, CHROBRY_1946 41%.
FC Pancho - CHROBRY_1946 0:2

46e minuut.
Clown komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Clown geeft een lange en hoge pass. Modzelewski speelt de bal door. Spinatsch is nu in balbezit. Spinatsch schiet op doel. Penzavalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Wiankowski probeert naar een medespeler te passen. Hetényi probeert naar een medespeler te passen. Thurre is nu in balbezit. Thurre schiet op doel. Diğmat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Białgoń geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šušnjić met de inworp. Pitzalis geeft een hoge lob. Clown krijgt zijn hoofd ertegen. Penzavalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Białgoń rent richting de bal. Spinatsch verovert de bal door een tackle van achteren. Spinatsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - CHROBRY_1946 0:3

63e minuut.
Modzelewski kopt de bal weg. Clown is nu in balbezit. Passani maakt een afschuwelijke overtreding. Clown is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bărnuţiu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Hetényi probeert naar een medespeler te passen. Wiankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiankowski passt de bal met de wreef. Lechner is nu in balbezit. Lechner haalt uit met een fantastische trap. Diğmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

66e minuut.
Hetényi speelt de bal door. Thurre is nu in balbezit. Báló legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thurre raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Thurre neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - CHROBRY_1946 1:3

69e minuut.
Wajerczyk kopt de bal weg. Michnik heeft problemen om de bal te vangen. Michnik probeert naar een medespeler te passen. Bărnuţiu probeert de bal aan de voet te houden. Toomingas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Lechner rent richting de bal. Mouha is nu in balbezit. Mouha passt de bal in één keer door. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre haalt uit met een fantastische trap. Diğmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mouha neemt de hoekschop. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin Ashaari de bal onder controle te krijgen. Diğmat bokst de bal weg.

71e minuut.
Wajerczyk kopt de bal weg. Hetényi is nu in balbezit. Hetényi passt de bal met de wreef. Thurre rent richting de bal. Thurre haalt uit met een fantastische trap. Diğmat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Morrison geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mouha met een snelle inworp. Lechner is nu in balbezit. Lechner schiet op doel. Diğmat bokst de bal weg. Toomingas onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Morrison probeert naar een medespeler te passen. Passani bereikt de bal nog maar net als eerste. Passani passt de bal zonder na te denken. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch draait met de bal, schiet en ... Penzavalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Klungelig pakt Morisod de bal. Michnik rent richting de bal. Met opzet legt Clown zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Clown moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Clown schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

82e minuut.
Hetényi passt de bal zonder na te denken. Mouha rent richting de bal. Mouha met een sublieme pass. Thurre rent richting de bal. Thurre schiet op doel. Diğmat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Inworp. Wajerczyk met de inworp. Hetényi rent richting de bal. Hetényi geeft een lange en hoge pass. Lechner maakt een snoekduik en kopt de bal. Diğmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pancho 49%, CHROBRY_1946 51%.
FC Pancho - CHROBRY_1946 1:3