Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Side Cosmic Wonderers
O-TEAM Tactiek 32x22
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
69.6 gemiddelde waardering 69.7
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Reuters kopt de bal weg. Ruppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabaş maakt een afschuwelijke overtreding. Kocabaş is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Lovric passt de bal in één keer door. Ruppen rent richting de bal. Ruppen passt de bal in één keer door. Reuters is nu in balbezit. Reuters schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Frischknecht passt de bal in één keer door. Lovric met een sublieme pass. Läderach rent richting de bal. Läderach geeft een hoge lob. Pfenniger springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dworzyński geeft een lange en hoge pass. Sowunmi rent richting de bal. Met opzet legt Spescha zijn tegenspeler op de grond. Spescha krijgt een gele kaart. Sowunmi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kufajewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sowunmi springt en kopt de bal. Reuters kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Sowunmi rent richting de bal. Kapa begaat een overtreding. Sowunmi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kufajewski met een snel genomen vrije trap. Taşlı springt en kopt de bal. Reuters bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Pfenniger geeft de bal voor. Läderach bereikt de bal nog maar net als eerste. Läderach passt de bal zonder na te denken. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ruppen speelt de bal door. Läderach is nu in balbezit. Läderach passt de bal in één keer door. Reuters is nu in balbezit. Reuters haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ruppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppen passt de bal met de wreef. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... Ceola probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 50%, Cosmic Wonderers 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dark Side - Cosmic Wonderers 0:0

66e minuut.
Kapa passt de bal zonder na te denken. Lovric is nu in balbezit. Lovric passt de bal zonder na te denken. Renquin is nu in balbezit. Renquin geeft een hoge lob. Reuters kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sowunmi is nu in balbezit. Sowunmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Cosmic Wonderers 1:0

78e minuut.
Sowunmi is nu in balbezit. Spescha begaat een overtreding. Sowunmi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kufajewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Taşlı springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Spescha is nu in balbezit. Spescha geeft een hoge lob. Costache geeft de bal voor. Sowunmi is nu in balbezit. Sowunmi haalt uit met een fantastische trap. Reuters kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Klungelig pakt Kapa de bal. Taşlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi rent richting de bal. Sowunmi schiet op doel. Reuters maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Cosmic Wonderers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 40%, Cosmic Wonderers 60%.
Dark Side - Cosmic Wonderers 2:0