Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Be Cool Sokker Foundation Schneemannshausen
541 special Tactiek New 4-3-3 ATT
46% Balbezit 54%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 48.6
weak Schieten good
poor Passen solid
average Verdedigen average


10e minuut.
Persyn passt de bal met de wreef. Ormaetxea heeft problemen om de bal te vangen. Ormaetxea passt de bal in één keer door. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann draait met de bal, schiet en ... Lengen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Studer rent richting de bal. Ormaetxea rent richting de bal. Studer bereikt de bal nog maar net als eerste. Studer schiet op doel. Aeschlimann probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gäumann met een sublieme pass. Klungelig pakt Lengen de bal. Ormaetxea is nu in balbezit. Ormaetxea schiet op doel. Lengen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Be Cool Sokker Foundation - Schneemannshausen 0:1

27e minuut.
Ormaetxea rent richting de bal. Ormaetxea passt de bal in één keer door. Daar is Studer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Studer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tarzan de bal onder controle te krijgen. Lengen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Schminker geeft de bal voor. Inworp. Fuentes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Persyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Persyn geeft een lange en hoge pass. Lengen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Inworp. Fuentes met een snelle inworp. Persyn met een sublieme pass. Studer rent richting de bal. Studer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Baumgartner passt de bal in één keer door. Ormaetxea is nu in balbezit. Ormaetxea probeert naar een medespeler te passen. Aeschlimann is nu in balbezit. Aeschlimann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Be Cool Sokker Foundation - Schneemannshausen 0:2

41e minuut.
Natel heeft problemen om de bal te vangen. Toma is nu in balbezit. Baumgartner begaat een overtreding. Baumgartner krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Baumgartner is nu in balbezit. Baumgartner geeft een lange en hoge pass. Studer speelt de bal door. Daar is Ormaetxea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ormaetxea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Manzone geeft de bal voor. Inworp. Fuentes met de inworp. Persyn rent richting de bal. Persyn geeft een hoge lob. Lengen bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Be Cool Sokker Foundation 80%, Schneemannshausen 20%.
Be Cool Sokker Foundation - Schneemannshausen 0:2

53e minuut.
Fuentes geeft een hoge lob. Aeschlimann rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Tarzan ... Strafschop! Tarzan krijgt een gele kaart. Aeschlimann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aeschlimann legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann haalt uit met een fantastische trap. Lengen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Be Cool Sokker Foundation - Schneemannshausen 0:3

56e minuut.
Baumgartner geeft een lange en hoge pass. Studer kopt de bal weg. Ormaetxea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann is nu in balbezit. Aeschlimann haalt uit met een fantastische trap. Lengen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ormaetxea is nu in balbezit. Ormaetxea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Be Cool Sokker Foundation - Schneemannshausen 0:4

58e minuut.
Persyn verovert de bal door een tackle van achteren. Persyn passt de bal zonder na te denken. Studer is nu in balbezit. Studer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Schminker de bal onder controle te krijgen. Lengen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Schminker geeft de bal voor. Klungelig pakt Albrecht de bal. Fuentes speelt de bal door. Ormaetxea rent richting de bal. Ormaetxea geeft een hoge lob. Lengen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Lau passt de bal in één keer door. Ormaetxea is nu in balbezit. Ormaetxea met een sublieme pass. Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Persyn rent richting de bal. Persyn geeft een hoge lob. Daar is Ormaetxea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Baumgartner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gäumann de bal. Studer rent richting de bal. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Persyn zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Manzone kan de bal niet met de borst controleren. Ormaetxea onderschept slim de pass. Ormaetxea probeert naar een medespeler te passen. Aeschlimann is nu in balbezit. Aeschlimann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes geeft een hoge lob. Studer bereikt de bal nog maar net als eerste. Studer schiet op doel. Lengen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Be Cool Sokker Foundation - Schneemannshausen 0:5

78e minuut.
Baumgartner kopt de bal weg. Natel heeft problemen om de bal te vangen. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann schiet op doel. Lengen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Be Cool Sokker Foundation - Schneemannshausen 0:6

80e minuut.
Fuentes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Persyn speelt de bal door. Klungelig pakt Ormaetxea de bal. Studer is nu in balbezit. Studer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gäumann verovert de bal door een tackle van achteren. Hodler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodler geeft een hoge lob. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes geeft een lange en hoge pass. Lengen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Be Cool Sokker Foundation 89%, Schneemannshausen 11%.
Be Cool Sokker Foundation - Schneemannshausen 0:6