Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burnout United Skinwalker Ranch
4-3-3 Tactiek Dampf+Nude+Polka
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 68.5
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Neuhaus rent richting de bal. Kastelán verovert de bal door een tackle van achteren. Kastelán met een sublieme pass. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils schiet op doel. Waldvogel bokst de bal weg. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Joliet geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lehmann de bal onder controle te krijgen. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils draait met de bal, schiet en ... Waldvogel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Skinwalker Ranch 1:0

13e minuut.
Bamberek is nu in balbezit. Bamberek geeft een hoge lob. Luchs is nu in balbezit. Ciauşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciauşoiu haalt uit met een fantastische trap. Cuffe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Curcio geeft een lange en hoge pass. Dreyer is nu in balbezit. Dreyer geeft een lange en hoge pass. Bamberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamberek draait met de bal, schiet en ... Cuffe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Haas probeert naar een medespeler te passen. Bamberek is nu in balbezit. Bamberek passt de bal met de wreef. Lehmann is nu in balbezit. Lehmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Dreyer rent richting de bal. Dreyer passt de bal in één keer door. Bamberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamberek draait met de bal, schiet en ... Cuffe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burnout United - Skinwalker Ranch 1:1

30e minuut.
Giacomelli kopt de bal weg. Curcio heeft problemen om de bal te vangen. Bonfils rent richting de bal. Bonfils schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Skinwalker Ranch 2:1

31e minuut.
Fraczek kopt de bal weg. Haas heeft problemen om de bal te vangen. Haas passt de bal met de wreef. Bamberek heeft problemen om de bal te vangen. Bamberek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Neuhaus kopt de bal weg. Klungelig pakt Haas de bal. Haas passt de bal zonder na te denken. Bamberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamberek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Neuhaus probeert naar een medespeler te passen. Lehmann is nu in balbezit. Lehmann geeft de bal voor. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu haalt uit met een fantastische trap. Cuffe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lehmann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciauşoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cuffe met een harde bal richting middenveld. Dreyer met een sublieme pass. Bamberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamberek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cuffe bokst de bal weg.

39e minuut.
Zambrano geeft een lange en hoge pass. Joliet is nu in balbezit. Zambrano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Joliet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

40e minuut.
Joliet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bamberek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schönholzer. Schönholzer krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Curcio geeft de bal voor. Inworp. Nikolajsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Morocutti speelt de bal door. Nikolajsen is nu in balbezit. Lehmann onderschept slim de pass. Lehmann geeft een hoge lob. Bamberek springt en kopt de bal. Paal! Cuffe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Neuhaus kopt de bal weg. Luchs speelt de bal door. Bonfils rent richting de bal. Bonfils schiet op doel. Waldvogel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Fraczek de bal. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Skinwalker Ranch 3:1

45e minuut.
Neuhaus met een sublieme pass. Lehmann rent richting de bal. Lehmann geeft een hoge lob. Ciauşoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Cuffe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Skinwalker Ranch 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 58%, Skinwalker Ranch 42%.
Burnout United - Skinwalker Ranch 3:2

47e minuut.
Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beltrami. Ciauşoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Seitaridis komt het veld opgelopen. Neuhaus komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Waldvogel met een harde bal richting middenveld. Haas kopt de bal weg. Klungelig pakt Luchs de bal. Seitaridis rent richting de bal. Seitaridis schiet op doel. Cuffe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seitaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitaridis draait met de bal, schiet en ... Cuffe probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Cuffe met een harde bal richting middenveld. Neuhaus kopt de bal weg. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamberek schiet op doel. Cuffe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Zambrano met een snelle inworp. Dreyer is nu in balbezit. Dreyer geeft de bal voor. Schönholzer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bamberek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Schönholzer onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zambrano met een snelle inworp. Dreyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreyer geeft de bal voor. Cuffe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Nikolajsen met een snelle inworp. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuhaus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonfils is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bonfils legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Waldvogel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Joliet heeft problemen om de bal te vangen. Dreyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreyer passt de bal met de wreef. Bamberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamberek schiet op doel. Cuffe bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burnout United - Skinwalker Ranch 3:3

69e minuut.
Dreyer passt de bal in één keer door. Lehmann met een sublieme pass. Neuhaus is nu in balbezit. Neuhaus geeft een hoge lob. Bamberek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nikolajsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolajsen passt de bal zonder na te denken. Kern geeft een lange en hoge pass. Bamberek rent richting de bal. Bamberek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Morocutti de bal. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas passt de bal in één keer door. Seitaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitaridis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Haas rent richting de bal. Morocutti onderschept slim de pass. Morocutti passt de bal in één keer door. Kastelán rent richting de bal. Kastelán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 57%, Skinwalker Ranch 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burnout United - Skinwalker Ranch 3:3