Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Academy Potoly
4-2-1-3 Tactiek Centrocampo
50% Balbezit 50%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 46.8
solid Schieten good
very good Passen very good
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Clauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser passt de bal in één keer door. Rákos is nu in balbezit. Allemann verovert de bal door een tackle van achteren. Allemann geeft een hoge lob. Dan bokst de bal weg.

4e minuut.
Rodriguez passt de bal zonder na te denken. Amatrudo met een sublieme pass. Klungelig pakt Wild de bal. Wild geeft een lange en hoge pass. Ançay springt en kopt de bal. Dan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Noev kopt de bal weg. Allemann is nu in balbezit. Allemann passt de bal met de wreef. Ursprung rent richting de bal. Ursprung haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Clauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemann onderschept slim de pass. Allemann speelt de bal door. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung haalt uit met een fantastische trap. Dan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Wiewouters onderschept slim de pass. Wiewouters geeft een hoge lob. Ruch kopt de bal weg. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung draait met de bal, schiet en ... Dan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Academy - Potoly 1:0

36e minuut.
Amatrudo heeft problemen om de bal te vangen. Amatrudo probeert naar een medespeler te passen. Ruch rent richting de bal. Ançay rent richting de bal. Ançay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Allemann geeft de bal voor. Ursprung rent richting de bal. Isaak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ursprung raakt geblesseerd tijdens het duel. Ursprung neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ursprung heeft problemen om de bal te vangen. Bolcas geeft een lange en hoge pass. Zitterli met een sublieme pass. Bramerini rent richting de bal. Bramerini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Academy 27%, Potoly 73%.
The Academy - Potoly 1:0

53e minuut.
Wild verovert de bal door een tackle van achteren. Wild geeft een hoge lob. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung haalt uit met een fantastische trap. Dan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Academy - Potoly 2:0

54e minuut.
Amatrudo is nu in balbezit. Amatrudo geeft een hoge lob. Daar is Isaak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursprung rent richting de bal. Ursprung schiet op doel. Dan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Allemann is nu in balbezit. Allemann speelt de bal door. Ruch is nu in balbezit. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Allemann verovert de bal door een tackle van achteren. Allemann passt de bal met de wreef. Učur rent richting de bal. Ursprung onderschept slim de pass. Ursprung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Wild met een sublieme pass. Ruch rent richting de bal. Učur rent richting de bal. Ruch verovert de bal door een tackle van achteren. Ruch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Academy - Potoly 3:0

72e minuut.
Dan trapt de bal weg van het doel. Wild kopt de bal weg. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung draait met de bal, schiet en ... Dan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemann verovert de bal door een tackle van achteren. Allemann passt de bal met de wreef. Ursprung rent richting de bal. Ursprung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Salopää rent richting de bal. Salopää geeft een hoge lob. Ursprung rent richting de bal. Ursprung draait met de bal, schiet en ... Dan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bramerini is nu in balbezit. Krogsæter geeft een hoge lob. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung schiet op doel. Dan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Academy - Potoly 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Academy 31%, Potoly 69%.
The Academy - Potoly 4:0