Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poseidon Münsterlingen BlueStar
Normal Tactiek Bulgursalat
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 35.6
hopeless Schieten adequate
weak Passen average
poor Verdedigen average


4e minuut.
Mettraux heeft problemen om de bal te vangen. Mc Donald rent richting de bal. Mc Donald haalt uit met een fantastische trap. Aufdermauer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - BlueStar 0:1

10e minuut.
Mettraux rent richting de bal. Esposito onderschept slim de pass. Esposito passt de bal zonder na te denken. Mc Donald bereikt de bal nog maar net als eerste. Mc Donald schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - BlueStar 0:2

11e minuut.
Roth passt de bal in één keer door. Esposito bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mettraux. Mettraux krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Klungelig pakt Minnig de bal. Minnig geeft een lange en hoge pass. Mc Donald kopt de bal weg. Esposito bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito onderschept slim de pass. Mc Donald bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito is nu in balbezit. Esposito haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Kim met een sublieme pass. Mc Donald rent richting de bal. Mc Donald met een sublieme pass. Esposito is nu in balbezit. Esposito schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - BlueStar 0:3

37e minuut.
Röthlisberger met een sublieme pass. Esposito rent richting de bal. Mc Donald rent richting de bal. Waldner is nu in balbezit. Waldner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - BlueStar 0:4

43e minuut.
Schori geeft een lange en hoge pass. Stiffler is nu in balbezit. Schori begaat een overtreding. Schori krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Waldner passt de bal met de wreef. Mc Donald is nu in balbezit. Esposito bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito schiet op doel. Mara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - BlueStar 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Münsterlingen 73%, BlueStar 27%.
Poseidon Münsterlingen - BlueStar 0:5

46e minuut.
Maus komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mc Donald is nu in balbezit. Maus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mc Donald rent richting de bal. Maus bereikt de bal nog maar net als eerste. Maus draait met de bal, schiet en ... Mara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Piccirilli de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Yaghcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaghcha passt de bal zonder na te denken. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito verovert de bal door een tackle van achteren. Esposito speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Herzog passt de bal in één keer door. Röthlisberger rent richting de bal. Röthlisberger met een sublieme pass. Daar is Mc Donald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mc Donald schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

55e minuut.
Maus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mc Donald bereikt de bal nog maar net als eerste. Mc Donald geeft een hoge lob. Esposito is nu in balbezit. Esposito draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kim geeft een lange en hoge pass. Blum rent richting de bal. Mc Donald verovert de bal door een tackle van achteren. Esposito bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Esposito is nu in balbezit. Mc Donald is nu in balbezit. Esposito rent richting de bal. Maus bereikt de bal nog maar net als eerste. Maus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Mc Donald is nu in balbezit. Mc Donald passt de bal zonder na te denken. Esposito bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito draait met de bal, schiet en ... Mara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - BlueStar 0:6

83e minuut.
Röthlisberger verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Röthlisberger de bal. Röthlisberger probeert naar een medespeler te passen. Esposito speelt de bal door. Mc Donald is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - BlueStar 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Münsterlingen 81%, BlueStar 19%.
Poseidon Münsterlingen - BlueStar 0:7