Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:08
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.03
  • Stadion: Oceanic Six
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5363
Lost marrakech fc
Trainee Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
87% Spel op eigen helft 13%
4 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 16
average Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Szczerban geeft een lange en hoge pass. Germann controleert de bal met de borst. Bori verovert de bal door een tackle van achteren. Biaggi onderschept slim de pass. Biaggi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaller onderschept slim de pass. Schwaller passt de bal in één keer door. Ritschard rent richting de bal. Ritschard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schwaller rent richting de bal. Schwaller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - marrakech fc 0:1

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akyüz met de inworp. Bona bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggi onderschept slim de pass. Biaggi draait met de bal, schiet en ... Fernández Benito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schwaller bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - marrakech fc 0:2

15e minuut.
Bori rent richting de bal. Akyüz verovert de bal door een tackle van achteren. Akyüz passt de bal in één keer door. Ritschard rent richting de bal. Ritschard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - marrakech fc 0:3

22e minuut.
Toma passt de bal zonder na te denken. Schwaller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bori rent richting de bal. Schwaller onderschept slim de pass. Schwaller draait met de bal, schiet en ... Fernández Benito bokst de bal weg.

27e minuut.
Biaggi is nu in balbezit. Bori verovert de bal door een tackle van achteren. Toma rent richting de bal. Bori onderschept slim de pass. Bori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - marrakech fc 1:3

32e minuut.
Biaggi rent richting de bal. Biaggi speelt de bal door. Schwaller rent richting de bal. Schwaller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Fernández Benito probeert naar een medespeler te passen. Bori heeft problemen om de bal te vangen. Schwaller rent richting de bal. Schwaller draait met de bal, schiet en ... Fernández Benito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - marrakech fc 1:4

45e minuut.
Gorączko rent richting de bal. Inworp. Akyüz met een snelle inworp. Biaggi rent richting de bal. Biaggi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost 85%, marrakech fc 15%.
Lost - marrakech fc 1:4

49e minuut.
Ritschard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritschard met een sublieme pass. Biaggi is nu in balbezit. Biaggi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Schwaller de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Akyüz probeert naar een medespeler te passen. Ranzig is nu in balbezit. Ranzig probeert naar een medespeler te passen. Schwaller rent richting de bal. Schwaller schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Raemy speelt de bal door. Inworp. Bori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biaggi is nu in balbezit. Biaggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - marrakech fc 1:5

68e minuut.
Biaggi heeft problemen om de bal te vangen. Biaggi passt de bal in één keer door. Schwaller is nu in balbezit. Schwaller schiet op doel. Fernández Benito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Biaggi onderschept slim de pass. Biaggi speelt de bal door. Ritschard rent richting de bal. Ritschard draait met de bal, schiet en ... Fernández Benito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - marrakech fc 1:6

74e minuut.
Akyüz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggi met een sublieme pass. Schwaller rent richting de bal. Schwaller draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

76e minuut.
Szczerban geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akyüz met de inworp. Biaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggi passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Berbeć geeft een hoge lob. Daar is Ritschard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaggi is nu in balbezit. Schwaller is nu in balbezit. Schwaller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Seewald verovert de bal door een tackle van achteren. Seewald speelt de bal door. Ritschard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritschard schiet op doel. Fernández Benito probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - marrakech fc 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost 88%, marrakech fc 12%.
Lost - marrakech fc 1:7