Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:08
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.04
  • Stadion: Papom Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2858
Papom Königliche Zauberer
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Magro met een sublieme pass. Rettore rent richting de bal. Rettore probeert naar een medespeler te passen. Ben Khalifa is nu in balbezit. Ben Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Bettoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Malacarne de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bommel zal de hoekschop nemen. Rettore rent richting de bal. Rettore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Blunschi de bal. Neuroth is nu in balbezit. Met opzet legt Blunschi zijn tegenspeler op de grond. Blunschi krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bommel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rentsch is nu in balbezit. Rentsch geeft de bal voor. Ben Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Bettoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Daar is Blunschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neuroth rent richting de bal. Neuroth passt de bal met de wreef. Jacomet rent richting de bal. Jacomet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Papom - Königliche Zauberer 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papom 57%, Königliche Zauberer 43%.
Papom - Königliche Zauberer 1:0

62e minuut.
Durrer met een snelle inworp. Santini rent richting de bal. Santini speelt de bal door. Jacomet rent richting de bal. Jacomet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Papom - Königliche Zauberer 2:0

63e minuut.
Jacomet passt de bal zonder na te denken. Kleeberg is nu in balbezit. Bommel maakt een afschuwelijke overtreding. Bommel krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Santini rent richting de bal. Magro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magro probeert naar een medespeler te passen. Santini neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santini bereikt de bal nog maar net als eerste. Santini haalt uit met een fantastische trap. Ghiani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Papom - Königliche Zauberer 3:0

90e minuut.
Kleeberg geeft de bal voor. Ben Khalifa is nu in balbezit. Malacarne is nu in balbezit. Ben Khalifa onderschept slim de pass. Ben Khalifa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papom 47%, Königliche Zauberer 53%.
Papom - Königliche Zauberer 3:0