Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tapfere Ketten F.C Trapani Calcio 1905
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 35
weak Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Buess speelt de bal door. Piatti rent richting de bal. Bourousis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bourousis krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Aguilar geeft een hoge lob. Seara rent richting de bal. Seara geeft een hoge lob. Bourousis rent richting de bal. Bourousis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Berny is nu in balbezit. Berny passt de bal zonder na te denken. Bourousis rent richting de bal. Crăcan rent richting de bal. Crăcan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Schaffer geeft de bal voor. Aufschlaeger kopt de bal weg. Klungelig pakt Bommel de bal. Seara is nu in balbezit. Seara haalt uit met een fantastische trap. Märki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Ketten - F.C Trapani Calcio 1905 0:1

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schaffer met de inworp. Skrzynecki met een sublieme pass. Bourousis is nu in balbezit. Bourousis draait met de bal, schiet en ... Märki bokst de bal weg.

35e minuut.
Crăcan passt de bal met de wreef. Skrzynecki is nu in balbezit. Skrzynecki passt de bal zonder na te denken. Bourousis is nu in balbezit. Bourousis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Crăcan speelt de bal door. Bourousis is nu in balbezit. Bourousis passt de bal in één keer door. Seara rent richting de bal. Seara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Ketten - F.C Trapani Calcio 1905 0:2

43e minuut.
Piatti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buess, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seara is nu in balbezit. Seara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Aufschlaeger trapt de bal weg. Skrzynecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Seara de bal. Seara haalt uit met een fantastische trap. Märki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Ketten - F.C Trapani Calcio 1905 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Ketten 65%, F.C Trapani Calcio 1905 35%.
Tapfere Ketten - F.C Trapani Calcio 1905 0:3

60e minuut.
Korsar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korsar passt de bal in één keer door. Seara rent richting de bal. Seara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Ortega probeert naar een medespeler te passen. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar passt de bal met de wreef. Seara is nu in balbezit. Seara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Ketten - F.C Trapani Calcio 1905 0:4

72e minuut.
Crăcan is nu in balbezit. Crăcan geeft de bal voor. Aufschlaeger heeft problemen om de bal te vangen. Bourousis is nu in balbezit. Bourousis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Märki met een sublieme pass. Berny is nu in balbezit. Berny geeft de bal voor. Bourousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourousis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Ketten 73%, F.C Trapani Calcio 1905 27%.
Tapfere Ketten - F.C Trapani Calcio 1905 0:4