Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Musikalische Bären VfL Triesenberg
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Stutz onderschept slim de pass. Galante legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stutz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hartmann zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Musikalische Bären - VfL Triesenberg 1:0

44e minuut.
Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz geeft een hoge lob. Cavalli controleert de bal met de borst. Stutz rent richting de bal. Stutz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Musikalische Bären 44%, VfL Triesenberg 56%.
Musikalische Bären - VfL Triesenberg 1:0

46e minuut.
Gärtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Stutz onderschept slim de pass. Pedretti begaat een overtreding. Pedretti krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Schlatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro begaat een overtreding. Magro krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz passt de bal in één keer door. Pedretti met een sublieme pass. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Musikalische Bären - VfL Triesenberg 1:1

60e minuut.
Schlatter geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pache de bal. Hartmann is nu in balbezit. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti draait met de bal, schiet en ... Bettoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Rouvenaz is nu in balbezit. Pedrun probeert naar een medespeler te passen. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Musikalische Bären - VfL Triesenberg 1:2

72e minuut.
Gärtner speelt de bal door. Pedretti rent richting de bal. Steffen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti onderschept slim de pass. Pedretti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Musikalische Bären 57%, VfL Triesenberg 43%.
Musikalische Bären - VfL Triesenberg 1:2