Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:03
  • Competitiewedstrijd: Veikkausliiga
  • Stadion: Graceland
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 44620
Armoton Kanuuna Karsten Dream Team
5212 Hyypiä 04v Tactiek Patalaiskat
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
69.1 gemiddelde waardering 72.9
formidable Schieten excellent
formidable Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


4e minuut.
Huhta geeft een hoge lob. Soininen is nu in balbezit. Markkanen onderschept slim de pass. Markkanen geeft de bal voor. Petrazzuoli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gurpegui rent richting de bal. Gurpegui passt de bal zonder na te denken. Canziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Canziani geeft een hoge lob. Onnensaari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ylifrantti geeft de bal voor. Onnensaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiankowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Onnensaari raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mäntyjärvi neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Karsten Dream Team 0:1

27e minuut.
Coriacenco geeft een hoge lob. Markkanen is nu in balbezit. Markkanen met een sublieme pass. Daskalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daskalov draait met de bal, schiet en ... Pitkäkangas bokst de bal weg.

33e minuut.
Wiankowski met een sublieme pass. Gurpegui speelt de bal door. van Lent is nu in balbezit. van Lent geeft de bal voor. Daskalov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Armoton Kanuuna - Karsten Dream Team 1:1

36e minuut.
Ylifrantti heeft problemen om de bal te vangen. Huhta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ylifrantti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Myllynen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Onnensaari maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Huhta kopt de bal weg. Myllynen met een sublieme pass. Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylifrantti geeft de bal voor. Onnensaari maakt een snoekduik en kopt de bal. Sarakontu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Coriacenco met een sublieme pass. Daar is Huhta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huhta geeft een lange en hoge pass. Daskalov is nu in balbezit. Daskalov schiet op doel. Pitkäkangas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armoton Kanuuna 64%, Karsten Dream Team 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Armoton Kanuuna - Karsten Dream Team 1:1

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Markkanen met een snelle inworp. Gurpegui geeft de bal voor. Daskalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daskalov draait met de bal, schiet en ... Pitkäkangas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Inworp. Rahikainen komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Gurpegui met een sublieme pass. Porrasvaara verovert de bal door een tackle van achteren. Daskalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daskalov schiet op doel. Pitkäkangas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Karsten Dream Team 2:1

73e minuut.
Myllynen met de inworp. Ylifrantti met een sublieme pass. Myllynen rent richting de bal. Myllynen geeft een lange en hoge pass. Mäntyjärvi krijgt zijn hoofd ertegen. Sarakontu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. West komt het veld opgelopen. Lahaye komt het veld opgelopen. Kotiniemi komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Myllynen met een sublieme pass. West bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyjärvi onderschept slim de pass. Mäntyjärvi haalt uit met een fantastische trap. Sarakontu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Armoton Kanuuna - Karsten Dream Team 2:2

88e minuut.
Gurpegui passt de bal met de wreef. Lahaye heeft problemen om de bal te vangen. Lahaye passt de bal zonder na te denken. Kotiniemi rent richting de bal. Kotiniemi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Markkanen met de inworp. Myllynen rent richting de bal. Gurpegui onderschept slim de pass. Gurpegui geeft een hoge lob. Kotiniemi maakt een snoekduik en kopt de bal. Pitkäkangas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armoton Kanuuna 53%, Karsten Dream Team 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Armoton Kanuuna - Karsten Dream Team 2:2