Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pernam Bucano Compostela
Frizzle Fry Tactiek "99.1 accurate"
58% Balbezit 42%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 5
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
79 gemiddelde waardering 74.7
uitmuntend Schieten uitmuntend
wonderbaarlijk Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


8e minuut.
Wilczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyński probeert naar een medespeler te passen. Talik speelt de bal door. Ortíz is nu in balbezit. Ortíz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Mezzasalma probeert naar een medespeler te passen. Rakowski is nu in balbezit. Tuokkola is nu in balbezit. Tuokkola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - Compostela 0:1

12e minuut.
Talik onderschept slim de pass. Talik met een sublieme pass. Tuokkola rent richting de bal. Ortíz is nu in balbezit. Tuokkola is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Baljak geeft een lange en hoge pass. Taralidis is nu in balbezit. Incendiário maakt een afschuwelijke overtreding. Incendiário krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Daar is López Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Gutiérrez passt de bal met de wreef. Zarrabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarrabeitia geeft een lange en hoge pass. Incendiário krijgt zijn hoofd ertegen. Janeš bokst de bal weg.

34e minuut.
Taralidis verovert de bal door een tackle van achteren. Mezzasalma is nu in balbezit. Mezzasalma speelt de bal door. Ortíz rent richting de bal. Ortíz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Taiocchi probeert naar een medespeler te passen. Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário geeft de bal voor. Justino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pernam Bucano - Compostela 1:1

44e minuut.
Álvarez de Eulate probeert naar een medespeler te passen. Zarrabeitia rent richting de bal. Zarrabeitia met een sublieme pass. Incendiário rent richting de bal. Incendiário schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pernam Bucano 50%, Compostela 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pernam Bucano - Compostela 1:1

49e minuut.
Tuokkola is nu in balbezit. Tuokkola speelt de bal door. Ortíz heeft problemen om de bal te vangen. Ortíz haalt uit met een fantastische trap. Canelón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - Compostela 1:2

52e minuut.
Polnar met de inworp. Talik rent richting de bal. Talik probeert naar een medespeler te passen. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
López Gutiérrez met de inworp. Polnar is nu in balbezit. Zarrabeitia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zarrabeitia krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Benrahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma probeert naar een medespeler te passen. Tuokkola is nu in balbezit. Tuokkola schiet op doel. Canelón bokst de bal weg.

69e minuut.
Incendiário is nu in balbezit. Justino is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Taralidis ... Strafschop! Justino raakt geblesseerd tijdens het duel. Incendiário neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Santa is nu in balbezit. Nacev is nu in balbezit. Tuokkola onderschept slim de pass. Tuokkola schiet op doel. Canelón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Canelón trapt de bal weg. López Gutiérrez speelt de bal door. Incendiário rent richting de bal. Incendiário schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Rakowski rent richting de bal. Karadam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rakowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Mezzasalma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ortíz maakt een snoekduik en kopt de bal. Canelón bokst de bal weg.

74e minuut.
Brykała heeft problemen om de bal te vangen. Justino probeert naar een medespeler te passen. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik geeft de bal voor. Tuokkola maakt een snoekduik en kopt de bal. Canelón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - Compostela 1:3

75e minuut.
Butuşan komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Nacev speelt de bal door. Daar is Santa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuokkola rent richting de bal. Butuşan rent richting de bal. Butuşan haalt uit met een fantastische trap. Canelón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Wilczyński geeft een lange en hoge pass. Tuokkola rent richting de bal. Santa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santa krijgt een gele kaart. Tuokkola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Talik met een snel genomen vrije trap. Butuşan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Wilczyński probeert naar een medespeler te passen. Butuşan rent richting de bal. Nacev speelt de bal door. Tuokkola rent richting de bal. Tuokkola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Benrahma rent richting de bal. Benrahma passt de bal in één keer door. Rakowski is nu in balbezit. Rakowski haalt uit met een fantastische trap. Canelón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - Compostela 1:4

88e minuut.
Baljak passt de bal met de wreef. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzasalma begaat een overtreding. Mezzasalma krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pernam Bucano 63%, Compostela 37%.
FC Pernam Bucano - Compostela 1:4