Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SimoPuulaaki FC Nüguns
CopyOfCopy Tactiek Str2
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
45.9 gemiddelde waardering 71.2
good Schieten incredible
solid Passen outstanding
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Crăcilă kopt de bal weg. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålros rent richting de bal. Stålros haalt uit met een fantastische trap. Siljander probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - FC Nüguns 0:1

3e minuut.
Crăcilă onderschept slim de pass. Kaitala verovert de bal door een tackle van achteren. Stålros onderschept slim de pass. Stålros draait met de bal, schiet en ... Siljander werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Guerrero passt de bal in één keer door. Nyc rent richting de bal. Nyc geeft de bal voor. Stålros krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - FC Nüguns 0:2

12e minuut.
Vujanić draait met de bal, schiet en ... Kaitala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ripken zal de hoekschop nemen. Vahti kopt de bal weg. Siljander bokst de bal weg.

13e minuut.
Ripken geeft de bal voor. Stålros rent richting de bal. Vahti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stålros raakt geblesseerd tijdens het duel. Vujanić neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - FC Nüguns 0:3

15e minuut.
Klungelig pakt Crăcilă de bal. Stålros rent richting de bal. Vujanić is nu in balbezit. Ripken bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripken schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Crăcilă rent richting de bal. Crăcilă draait met de bal, schiet en ... Siljander probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - FC Nüguns 0:4

17e minuut.
Kaitala onderschept slim de pass. Stålros is nu in balbezit. Vujanić is nu in balbezit. Vujanić draait met de bal, schiet en ... Siljander maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - FC Nüguns 0:5

23e minuut.
Ripken passt de bal met de wreef. Nyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyc passt de bal zonder na te denken. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă schiet op doel. Siljander verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - FC Nüguns 0:6

26e minuut.
Ripken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerrero geeft de bal voor. Vujanić is nu in balbezit. Vujanić draait met de bal, schiet en ... Siljander maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - FC Nüguns 0:7

30e minuut.
Klungelig pakt Perttu de bal. Ripken rent richting de bal. Ripken passt de bal zonder na te denken. Vujanić rent richting de bal. Vujanić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Vuorilinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică onderschept slim de pass. Trică met een sublieme pass. Crăcilă rent richting de bal. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. Siljander probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - FC Nüguns 0:8

41e minuut.
Vujanić onderschept slim de pass. Ripken geeft een lange en hoge pass. Stålros bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålros draait met de bal, schiet en ... Siljander probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - FC Nüguns 0:9

44e minuut.
Pehkola geeft een hoge lob. Neaga rent richting de bal. Neaga passt de bal zonder na te denken. Guerrero geeft een lange en hoge pass. Crăcilă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - FC Nüguns 0:10

45e minuut.
Vujanić verovert de bal door een tackle van achteren. Pehkola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vujanić raakt geblesseerd tijdens het duel. Ripken met een snel genomen vrije trap. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. Paal! Siljander werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Isaksson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SimoPuulaaki 82%, FC Nüguns 18%.
FC SimoPuulaaki - FC Nüguns 0:10

50e minuut.
Brękus kopt de bal weg. Guerrero speelt de bal door. Klungelig pakt Savonheimo de bal. Crăcilă rent richting de bal. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Ripken geeft de bal voor. Crăcilă kopt de bal weg. Daar is Vahti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stålros is nu in balbezit. Stålros haalt uit met een fantastische trap. Siljander bokst de bal weg. Vujanić rent richting de bal. Vujanić schiet op doel. Siljander probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kaitala rent richting de bal. Stålros onderschept slim de pass. Vujanić rent richting de bal. Vujanić schiet op doel. Siljander werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - FC Nüguns 0:11

66e minuut.
Neaga onderschept slim de pass. Neaga geeft een lange en hoge pass. Nyc rent richting de bal. Nyc geeft een hoge lob. Stålros springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - FC Nüguns 0:12

68e minuut.
Arana is nu in balbezit. Vuorilinna verovert de bal door een tackle van achteren. Vuorilinna passt de bal met de wreef. Saarenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenaho schiet op doel. Shields probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Ripken geeft een lange en hoge pass. Vujanić rent richting de bal. Stålros rent richting de bal. Stålros haalt uit met een fantastische trap. Siljander maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Guerrero geeft een lange en hoge pass. Vujanić is nu in balbezit. Vujanić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - FC Nüguns 0:13

80e minuut.
Ripken met een sublieme pass. Guerrero met een sublieme pass. Crăcilă is nu in balbezit. Stålros is nu in balbezit. Stålros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - FC Nüguns 0:14

85e minuut.
Stålros verovert de bal door een tackle van achteren. Stålros passt de bal in één keer door. Crăcilă rent richting de bal. Daar is Crăcilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - FC Nüguns 0:15

88e minuut.
Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålros bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă rent richting de bal. Crăcilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - FC Nüguns 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SimoPuulaaki 80%, FC Nüguns 20%.
FC SimoPuulaaki - FC Nüguns 0:16