Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:03
  • Competitiewedstrijd: Veikkausliiga
  • Stadion: Moose Park
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 43065
FC Hirvijoki Karsten Dream Team
PepiAKPB Tactiek Patalaiskat
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
73.1 gemiddelde waardering 73
excellent Schieten excellent
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


2e minuut.
Meunier geeft de bal voor. Inworp. Myllynen met een snelle inworp. Ylifrantti geeft een lange en hoge pass. Mäntyjärvi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Klungelig pakt Soininen de bal. İlkateş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soininen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Myllynen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mäntyjärvi rent richting de bal. Mäntyjärvi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Myllynen passt de bal zonder na te denken. Ylifrantti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crîşmaru. Crîşmaru krijgt een gele kaart. Ylifrantti raakt geblesseerd tijdens het duel. Myllynen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mäntyjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hirvijoki - Karsten Dream Team 0:1

18e minuut.
Szczerba passt de bal zonder na te denken. González Ávila rent richting de bal. Toukola bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba onderschept slim de pass. Szczerba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İlkateş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Graffite speelt de bal door. İlkateş geeft een hoge lob. Szczerba krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Soininen is nu in balbezit. Soininen probeert naar een medespeler te passen. Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylifrantti geeft een hoge lob. Onnensaari krijgt zijn hoofd ertegen. Arajärvi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Graffite rent richting de bal. González Ávila rent richting de bal. Toukola begaat een overtreding. Toukola krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Matikainen passt de bal in één keer door. Myllynen met een sublieme pass. Nikitin met een sublieme pass. Salolatva rent richting de bal. Salolatva draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hirvijoki 61%, Karsten Dream Team 39%.
FC Hirvijoki - Karsten Dream Team 0:1

62e minuut.
Crîşmaru met een sublieme pass. Graffite probeert naar een medespeler te passen. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hirvijoki - Karsten Dream Team 1:1

63e minuut.
Rahikainen komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Buitenspel voor Salolatva. Goede buitenspelval van de verdediging. Mustapuro komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mustapuro geeft een hoge lob. Meunier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Onnensaari is nu in balbezit. Onnensaari draait met de bal, schiet en ... Arajärvi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hirvijoki - Karsten Dream Team 1:2

75e minuut.
Ylifrantti kopt de bal weg. Mäntyjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaagusoo begaat een overtreding. Mäntyjärvi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Onnensaari wilt de vrije trap nemen. Arajärvi bokst de bal weg.

79e minuut.
Caripuna geeft een hoge lob. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Szczerba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerba haalt uit met een fantastische trap. Pitkäkangas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hirvijoki - Karsten Dream Team 2:2

90e minuut.
Porrasvaara kopt de bal weg. Myllynen rent richting de bal. Graffite maakt een afschuwelijke overtreding. Graffite krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hirvijoki 66%, Karsten Dream Team 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Hirvijoki - Karsten Dream Team 2:2