Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:03
  • Competitiewedstrijd: Veikkausliiga
  • Stadion: Sorrow Crown
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 53360
Compostela Armoton Kanuuna
uslss mid Tactiek 5212 Hyypiä 04o
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
76.3 gemiddelde waardering 69.3
incredible Schieten outstanding
incredible Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


7e minuut.
Gurpegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurpegui geeft een lange en hoge pass. Petrazzuoli kopt de bal weg. Daskalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daskalov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent passt de bal met de wreef. Petrazzuoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrazzuoli haalt uit met een fantastische trap. Chorekyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daskalov springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Armoton Kanuuna 0:1

13e minuut.
Talik met de inworp. Benrahma probeert naar een medespeler te passen. Mezzasalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzasalma geeft de bal voor. Rakowski krijgt zijn hoofd ertegen. Sarakontu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tuokkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuokkola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Compostela - Armoton Kanuuna 1:1

16e minuut.
van Lent geeft een lange en hoge pass. Markkanen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortíz. Ortíz krijgt een gele kaart. Markkanen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gurpegui met een snel genomen vrije trap. Petrazzuoli is nu in balbezit. Petrazzuoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Armoton Kanuuna 1:2

19e minuut.
Wiankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiankowski geeft de bal voor. Wilczyński rent richting de bal. Petrazzuoli verovert de bal door een tackle van achteren. Petrazzuoli draait met de bal, schiet en ... Chorekyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daskalov rent richting de bal. Daskalov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chorekyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Armoton Kanuuna 1:3

22e minuut.
Tuokkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuokkola onderschept slim de pass. Tuokkola schiet op doel. Sarakontu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Armoton Kanuuna 2:3

32e minuut.
Ortíz rent richting de bal. Daskalov is nu in balbezit. Taralidis maakt een afschuwelijke overtreding. Daskalov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gurpegui wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Canziani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Markkanen de bal. Markkanen passt de bal in één keer door. Daskalov rent richting de bal. Daskalov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wilczyński rent richting de bal. Petrazzuoli onderschept slim de pass. Petrazzuoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Armoton Kanuuna 2:4

34e minuut.
Markkanen onderschept slim de pass. Markkanen speelt de bal door. Daskalov rent richting de bal. Daskalov draait met de bal, schiet en ... Chorekyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Rakowski rent richting de bal. Arozarena is nu in balbezit. Rakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Armoton Kanuuna 3:4

44e minuut.
Ortíz rent richting de bal. Markkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Markkanen speelt de bal door. Daskalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daskalov schiet op doel. Chorekyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Buitenspel voor Petrazzuoli. Goede buitenspelval van de verdediging. Butuşan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Compostela 55%, Armoton Kanuuna 45%.
Compostela - Armoton Kanuuna 3:4

48e minuut.
Gurpegui heeft problemen om de bal te vangen. Bergström rent richting de bal. Bergström geeft een lange en hoge pass. Petrazzuoli is nu in balbezit. Petrazzuoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Tuokkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski rent richting de bal. Tuokkola rent richting de bal. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski haalt uit met een fantastische trap. Sarakontu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arozarena met een sublieme pass. Markkanen rent richting de bal. Markkanen speelt de bal door. Daskalov rent richting de bal. Daskalov draait met de bal, schiet en ... Chorekyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Armoton Kanuuna 3:5

68e minuut.
Inworp. Kotiniemi komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Daskalov stond buitenspel. Lahaye komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Lahaye met de inworp. Gurpegui speelt de bal door. Lahaye geeft de bal voor. Daskalov rent richting de bal. Daskalov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Markkanen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daskalov is nu in balbezit. Wilczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Daskalov raakt geblesseerd tijdens het duel. Daskalov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Chorekyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Gurpegui heeft problemen om de bal te vangen. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik passt de bal met de wreef. Tuokkola rent richting de bal. Tuokkola schiet op doel. Sarakontu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coriacenco rent richting de bal. Rakowski onderschept slim de pass. Rakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Armoton Kanuuna 4:5

85e minuut.
Huhta komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Butuşan rent richting de bal. Markkanen onderschept slim de pass. Markkanen geeft een hoge lob. Daskalov is nu in balbezit. Daskalov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Brykała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Markkanen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daskalov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Armoton Kanuuna 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Compostela 51%, Armoton Kanuuna 49%.
Compostela - Armoton Kanuuna 4:6