Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SimoPuulaaki FC Pernam Bucano
TH3 Tactiek Frizzle Fry
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
65.1 gemiddelde waardering 78
excellent Schieten incredible
outstanding Passen incredible
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Zarrabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarrabeitia geeft een hoge lob. Şamiloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
López Gutiérrez passt de bal in één keer door. Hlavatý probeert naar een medespeler te passen. Incendiário is nu in balbezit. Incendiário haalt uit met een fantastische trap. Calderón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - FC Pernam Bucano 0:1

10e minuut.
Hlavatý rent richting de bal. Hlavatý geeft een lange en hoge pass. Zarrabeitia is nu in balbezit. Zarrabeitia geeft een lange en hoge pass. Justino springt en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Daar is Incendiário, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Incendiário passt de bal met de wreef. Zarrabeitia is nu in balbezit. Zarrabeitia geeft een hoge lob. Justino krijgt zijn hoofd ertegen. Calderón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suorsa is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zarrabeitia zal de hoekschop nemen. Incendiário krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Suorsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Justino springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
López Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Zarrabeitia is nu in balbezit. Zarrabeitia geeft een hoge lob. Justino krijgt zijn hoofd ertegen. Calderón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Şamiloğlu speelt de bal door. Sponholz rent richting de bal. Seyidbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidbəyli geeft een hoge lob. Fer maakt een snoekduik en kopt de bal. Canelón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Kaitala rent richting de bal. Zarrabeitia onderschept slim de pass. Zarrabeitia geeft de bal voor. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Şamiloğlu passt de bal in één keer door. Seyidbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidbəyli passt de bal zonder na te denken. Fer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fer draait met de bal, schiet en ... Canelón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Zarrabeitia rent richting de bal. Zarrabeitia passt de bal met de wreef. Incendiário is nu in balbezit. Incendiário schiet op doel. Calderón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - FC Pernam Bucano 0:2

36e minuut.
Engels probeert naar een medespeler te passen. Daar is Seyidbəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seyidbəyli passt de bal met de wreef. Sponholz is nu in balbezit. Sponholz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zarrabeitia is nu in balbezit. Zarrabeitia passt de bal zonder na te denken. López Gutiérrez met een sublieme pass. Incendiário rent richting de bal. Incendiário haalt uit met een fantastische trap. Calderón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SimoPuulaaki 61%, FC Pernam Bucano 39%.
FC SimoPuulaaki - FC Pernam Bucano 0:2

46e minuut.
Saarenaho komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kaitala kopt de bal weg. Engels rent richting de bal. Engels geeft de bal voor. Sponholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponholz schiet op doel. Canelón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Kaitala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Gutiérrez passt de bal met de wreef. Incendiário rent richting de bal. Incendiário haalt uit met een fantastische trap. Calderón bokst de bal weg.

61e minuut.
López Gutiérrez is nu in balbezit. López Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Hlavatý is nu in balbezit. Hlavatý geeft de bal voor. Incendiário springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - FC Pernam Bucano 0:3

64e minuut.
Justino kopt de bal weg. Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Suorsa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Incendiário is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hlavatý komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fer kopt de bal weg. Taiocchi rent richting de bal. Met opzet legt Saarenaho zijn tegenspeler op de grond. Saarenaho krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kassapoglou geeft een lange en hoge pass. Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rechot. Rechot krijgt een gele kaart. Incendiário is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perttu komt het veld opgelopen. Vuorilinna komt het veld opgelopen. Virtamaa komt het veld opgelopen. Vahti komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. López Gutiérrez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - FC Pernam Bucano 0:4

77e minuut.
López Gutiérrez met een sublieme pass. Zarrabeitia is nu in balbezit. Zarrabeitia met een sublieme pass. Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
López Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. López Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Justino rent richting de bal. Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário schiet op doel. Calderón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Suorsa heeft problemen om de bal te vangen. Hlavatý is nu in balbezit. Suorsa verovert de bal door een tackle van achteren. Incendiário verovert de bal door een tackle van achteren. Incendiário haalt uit met een fantastische trap. Calderón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Incendiário is nu in balbezit. Incendiário passt de bal met de wreef. Hlavatý met een sublieme pass. Justino is nu in balbezit. Justino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SimoPuulaaki 66%, FC Pernam Bucano 34%.
FC SimoPuulaaki - FC Pernam Bucano 0:4