Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Sirkuspolku FC Termites
Avoimet ovet Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 62.2
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


15e minuut.
Roegiers is nu in balbezit. Roegiers passt de bal zonder na te denken. Kumbálek is nu in balbezit. Kumbálek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - FC Termites 0:1

16e minuut.
Miciun is nu in balbezit. von Zech onderschept slim de pass. von Zech probeert naar een medespeler te passen. Juusela bereikt de bal nog maar net als eerste. Juusela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lunardino komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Sarakontu passt de bal zonder na te denken. van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel passt de bal met de wreef. Roegiers rent richting de bal. Roegiers schiet op doel. Creyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kumbálek rent richting de bal. Kumbálek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - FC Termites 0:2

31e minuut.
van der Wiel met een snelle inworp. Kłapacz probeert naar een medespeler te passen. Nichifor rent richting de bal. Lunardino verovert de bal door een tackle van achteren. Lunardino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ostaşu is nu in balbezit. Ostaşu haalt uit met een fantastische trap. Koniaris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - FC Termites 1:2

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kłapacz met een snelle inworp. von Zech probeert naar een medespeler te passen. Lunardino rent richting de bal. Lunardino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sirkuspolku 58%, FC Termites 42%.
Fc Sirkuspolku - FC Termites 1:2

46e minuut.
Kumbálek is nu in balbezit. Ostaşu onderschept slim de pass. Wiberg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Wiberg moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wiberg schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

47e minuut.
Kasmeridis verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasmeridis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilat is nu in balbezit. Pilat geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Creyne probeert naar een medespeler te passen. von Zech kopt de bal weg. Fabre is nu in balbezit. Ostaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Ostaşu draait met de bal, schiet en ... Koniaris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
von Zech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miciun is nu in balbezit. Pilat verovert de bal door een tackle van achteren. Pilat geeft een hoge lob. Lunardino maakt een snoekduik en kopt de bal. Koniaris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Piquet is nu in balbezit. Ostaşu onderschept slim de pass. Lunardino is nu in balbezit. Lunardino haalt uit met een fantastische trap. Koniaris probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Berdešius komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kłapacz passt de bal in één keer door. von Zech heeft problemen om de bal te vangen. von Zech speelt de bal door. Lunardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunardino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Sirkuspolku - FC Termites 2:2

67e minuut.
Doeltrap. Abis komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Abis speelt de bal door. von Zech bereikt de bal nog maar net als eerste. von Zech passt de bal zonder na te denken. Lunardino is nu in balbezit. Lunardino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Abis rent richting de bal. Abis passt de bal met de wreef. von Zech met een sublieme pass. Ostaşu heeft problemen om de bal te vangen. Ostaşu schiet op doel. Koniaris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Abis is nu in balbezit. Abis geeft de bal voor. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu draait met de bal, schiet en ... Koniaris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - FC Termites 3:2

80e minuut.
Miciun passt de bal zonder na te denken. Sarakontu is nu in balbezit. Sarakontu passt de bal zonder na te denken. Roegiers rent richting de bal. Roegiers draait met de bal, schiet en ... Creyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Studen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarakontu met de inworp. Roegiers geeft een lange en hoge pass. Kumbálek maakt een snoekduik en kopt de bal. Creyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Nichifor met een sublieme pass. von Zech geeft een lange en hoge pass. Ostaşu is nu in balbezit. Ostaşu haalt uit met een fantastische trap. Koniaris werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Abis onderschept slim de pass. Abis geeft een lange en hoge pass. Lunardino maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - FC Termites 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sirkuspolku 50%, FC Termites 50%.
Fc Sirkuspolku - FC Termites 4:2