Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saunan takana on vieläkin tilaa FC Nüguns
Fastin vinojuoks Tactiek Str2
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 13
60.8 gemiddelde waardering 67.2
very good Schieten excellent
very good Passen outstanding
formidable Verdedigen excellent


8e minuut.
Vasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripken rent richting de bal. Piaggio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piaggio krijgt een gele kaart. Ripken is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ripken zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kawa springt en kopt de bal. Chapman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Piaggio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bradu kopt de bal weg. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roberts raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Roberts kan niet meer verder spelen. Väisänen komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Arana onderschept slim de pass. Arana geeft een hoge lob. Piaggio heeft problemen om de bal te vangen. Vasini is nu in balbezit. Vasini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Neaga is nu in balbezit. Guzmann onderschept slim de pass. Guzmann met een sublieme pass. Yoğurtçuoğlu is nu in balbezit. Yoğurtçuoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Shields probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saunan takana on vieläkin tilaa 56%, FC Nüguns 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saunan takana on vieläkin tilaa - FC Nüguns 0:0

50e minuut.
Sönmezateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Raatikainen onderschept slim de pass. Correa speelt de bal door. Ripken bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ripken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu onderschept slim de pass. Ripken bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Inworp. Nyc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sönmezateş met een sublieme pass. Klungelig pakt Correa de bal. Correa geeft een lange en hoge pass. Chapman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ripken heeft problemen om de bal te vangen. Ripken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - FC Nüguns 0:1

65e minuut.
Kawa rent richting de bal. Ripken met een sublieme pass. Vasini is nu in balbezit. Nyc rent richting de bal. Nyc passt de bal met de wreef. Chapman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vasini is nu in balbezit. Vasini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - FC Nüguns 0:2

65e minuut.
Salonheimo komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Oržakauskas speelt de bal door. Correa is nu in balbezit. Correa passt de bal met de wreef. Kawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Correa probeert naar een medespeler te passen. Ripken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bradu krijgt een gele kaart. Ripken raakt geblesseerd tijdens het duel. Vasini legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chapman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Tieles bereikt de bal nog maar net als eerste. Tieles geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Correa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nyc geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Neaga geeft de bal voor. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubiszyński onderschept slim de pass. Skubiszyński schiet op doel. Shields werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ripken passt de bal zonder na te denken. Sönmezateş rent richting de bal. Sönmezateş passt de bal in één keer door. Kawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Correa de bal. Correa met een sublieme pass. Ripken met een sublieme pass. Vasini is nu in balbezit. Vasini draait met de bal, schiet en ... Chapman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Trică passt de bal in één keer door. Sönmezateş met een sublieme pass. Kawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawa haalt uit met een fantastische trap. Chapman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - FC Nüguns 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saunan takana on vieläkin tilaa 72%, FC Nüguns 28%.
Saunan takana on vieläkin tilaa - FC Nüguns 0:3