Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nova fc fc kultsue
nimi Tactiek o442
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 54.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Salmenniemi met een sublieme pass. Semaver is nu in balbezit. Semaver probeert naar een medespeler te passen. Vallinmäki is nu in balbezit. Vallinmäki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pulgarín geeft een lange en hoge pass. Daar is Berg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berg speelt de bal door. Salmenniemi is nu in balbezit. Salmenniemi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salmenniemi met de inworp. Pesämäki kan de bal niet met de borst controleren. Riflesso rent richting de bal. Riflesso haalt uit met een fantastische trap. Jackiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Kylliäinen met een harde bal richting middenveld. Collura kopt de bal weg. Salmenniemi met een sublieme pass. Semaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Semaver geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Semaver onderschept slim de pass. Sádlo verovert de bal door een tackle van achteren. Vallinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallinmäki draait met de bal, schiet en ... Kylliäinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova fc - fc kultsue 0:1

25e minuut.
Collura passt de bal in één keer door. Salmenniemi speelt de bal door. Semaver is nu in balbezit. Semaver haalt uit met een fantastische trap. Kylliäinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova fc - fc kultsue 0:2

27e minuut.
Pirkkanen met een snelle inworp. Collura bereikt de bal nog maar net als eerste. García Conde verovert de bal door een tackle van achteren. García Conde haalt uit met een fantastische trap. Jackiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova fc - fc kultsue 1:2

37e minuut.
Pirkkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirkkanen passt de bal met de wreef. Vallinmäki is nu in balbezit. Vallinmäki schiet op doel. Kylliäinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
García Conde passt de bal in één keer door. Huhmarniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Huhmarniemi speelt de bal door. Riflesso is nu in balbezit. Riflesso schiet op doel. Jackiewicz bokst de bal weg.

45e minuut.
Lönnblad geeft een lange en hoge pass. Inworp. Huhmarniemi met een snelle inworp. García Conde heeft problemen om de bal te vangen. García Conde geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova fc 59%, fc kultsue 41%.
Nova fc - fc kultsue 1:2

53e minuut.
Pesämäki heeft problemen om de bal te vangen. Pesämäki speelt de bal door. Salmenniemi probeert naar een medespeler te passen. Semaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Semaver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Huhmarniemi is nu in balbezit. Huhmarniemi haalt uit met een fantastische trap. Ingibjörnsson heeft problemen om de bal te vangen. Ingibjörnsson draait met de bal, schiet en ... Jackiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Berg met een harde bal richting middenveld. Semaver kopt de bal weg. Salmenniemi probeert naar een medespeler te passen. Vallinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallinmäki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova fc - fc kultsue 1:3

59e minuut.
Vallinmäki kopt de bal weg. Sádlo is nu in balbezit. Pesämäki verovert de bal door een tackle van achteren. Semaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Semaver schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Negoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoescu passt de bal met de wreef. Pirkkanen probeert naar een medespeler te passen. Vallinmäki is nu in balbezit. Vallinmäki schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kylliäinen met een harde bal richting middenveld. Salmenniemi kopt de bal weg. Daar is Semaver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semaver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Salmenniemi kopt de bal weg. Negoescu heeft problemen om de bal te vangen. Semaver is nu in balbezit. Semaver schiet op doel. Kylliäinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova fc - fc kultsue 1:4

69e minuut.
García Conde probeert naar een medespeler te passen. Huhmarniemi is nu in balbezit. Huhmarniemi probeert naar een medespeler te passen. Riflesso is nu in balbezit. Riflesso draait met de bal, schiet en ... Jackiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Semaver geeft een hoge lob. Pulgarín verovert de bal door een tackle van achteren. Huhmarniemi rent richting de bal. Pirkkanen verovert de bal door een tackle van achteren. Pirkkanen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kylliäinen met een sublieme pass. Salmenniemi rent richting de bal. Salmenniemi passt de bal met de wreef. Semaver rent richting de bal. Semaver draait met de bal, schiet en ... Kylliäinen bokst de bal weg.

89e minuut.
Kylliäinen speelt de bal door. Daar is Ingibjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salmenniemi maakt een afschuwelijke overtreding. Salmenniemi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova fc 72%, fc kultsue 28%.
Nova fc - fc kultsue 1:4