Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kultsue FC Elävä Elämä
o442 Tactiek Puolustava
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 27.9
formidable Schieten average
solid Passen weak
solid Verdedigen average


4e minuut.
Gierbulewicz geeft een hoge lob. Nummivuori probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pirkkanen speelt de bal door. Vallinmäki rent richting de bal. Vallinmäki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siikaranta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siikaranta met een sublieme pass. Pesämäki kopt de bal weg. Klungelig pakt Tikkala de bal. Semaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Semaver draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Collura bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummivuori verovert de bal door een tackle van achteren. Nummivuori speelt de bal door. Klungelig pakt Koivikko de bal. Koivikko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Salmenniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmenniemi geeft de bal voor. Semaver controleert de bal met de borst. Semaver draait met de bal, schiet en ... Siikaranta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - FC Elävä Elämä 1:0

17e minuut.
Pirkkanen onderschept slim de pass. Pirkkanen geeft de bal voor. Tikkala probeert naar een medespeler te passen. Vallinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallinmäki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Semaver speelt de bal door. Salmenniemi is nu in balbezit. Salmenniemi geeft de bal voor. Vallinmäki rent richting de bal. Vallinmäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - FC Elävä Elämä 2:0

36e minuut.
Inworp. Saukkola met de inworp. Nummivuori probeert naar een medespeler te passen. Koivikko rent richting de bal. Koivikko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - FC Elävä Elämä 2:1

42e minuut.
Pesämäki passt de bal zonder na te denken. Salmenniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmenniemi passt de bal met de wreef. Semaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Semaver draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kultsue 53%, FC Elävä Elämä 47%.
fc kultsue - FC Elävä Elämä 2:1

46e minuut.
Musto komt het veld opgelopen. Pyhälammi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dziadur kopt de bal weg. Musto probeert de bal aan de voet te houden. Collura met een sublieme pass. Pirkkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirkkanen geeft een lange en hoge pass. Pyhälammi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Semaver krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - FC Elävä Elämä 3:1

50e minuut.
Musto bereikt de bal nog maar net als eerste. Saukkola is nu in balbezit. Pirkkanen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pirkkanen krijgt een gele kaart. Saukkola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Musto komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Semaver passt de bal in één keer door. Salmenniemi rent richting de bal. Salmenniemi probeert naar een medespeler te passen. Semaver is nu in balbezit. Semaver draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Collura is nu in balbezit. Collura geeft een hoge lob. Semaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Semaver haalt uit met een fantastische trap. Pyhälammi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - FC Elävä Elämä 4:1

64e minuut.
Salmenniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca geeft de bal voor. Salmenniemi geeft de bal voor. Semaver krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Berg geeft de bal voor. Pesämäki met een sublieme pass. Neill rent richting de bal. Semaver verovert de bal door een tackle van achteren. Semaver draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Musto is nu in balbezit. Pesämäki verovert de bal door een tackle van achteren. Pesämäki passt de bal met de wreef. Vallinmäki rent richting de bal. Vallinmäki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gierbulewicz met een sublieme pass. Daar is Salmenniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salmenniemi probeert naar een medespeler te passen. Semaver heeft problemen om de bal te vangen. Semaver draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gierbulewicz de bal. Semaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Semaver draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Daar is Neill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallinmäki rent richting de bal. Pesämäki probeert naar een medespeler te passen. Semaver is nu in balbezit. Semaver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - FC Elävä Elämä 5:1

90e minuut.
Pirkkanen is nu in balbezit. Pirkkanen geeft de bal voor. Klungelig pakt Semaver de bal. Semaver schiet op doel. Pyhälammi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - FC Elävä Elämä 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kultsue 41%, FC Elävä Elämä 59%.
fc kultsue - FC Elävä Elämä 6:1