Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mad Devils FC Citizens
343 Tactiek TexMexD1
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 44
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 67.2
adequate Schieten formidable
average Passen outstanding
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Sestelo rent richting de bal. Sestelo geeft een lange en hoge pass. Dunka is nu in balbezit. Dunka schiet op doel. David werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - FC Citizens 0:1

5e minuut.
Dunka passt de bal met de wreef. Vuohikangas heeft problemen om de bal te vangen. Vuohikangas passt de bal in één keer door. Dunka rent richting de bal. Dunka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Matinaho trapt de bal weg van het doel. Vuohikangas kopt de bal weg. Dunka is nu in balbezit. Pykäläinen is nu in balbezit. Pykäläinen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Sestelo passt de bal met de wreef. Tanhuanpää heeft problemen om de bal te vangen. Tanhuanpää geeft de bal voor. Dunka is nu in balbezit. Dunka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - FC Citizens 0:2

10e minuut.
Matinaho is nu in balbezit. Matinaho met een sublieme pass. Daar is Syväluoma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunka is nu in balbezit. Dunka draait met de bal, schiet en ... David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dunka rent richting de bal. Dunka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Joensuu geeft de bal voor. Inworp. Tanhuanpää zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vedentaka geeft een hoge lob. Dunka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - FC Citizens 0:3

13e minuut.
Dunka is nu in balbezit. Pykäläinen rent richting de bal. Dunka is nu in balbezit. Dunka haalt uit met een fantastische trap. David maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - FC Citizens 0:4

14e minuut.
Pieskä probeert naar een medespeler te passen. Uotinen heeft problemen om de bal te vangen. Dunka rent richting de bal. Dunka schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vedentaka verovert de bal door een tackle van achteren. Vedentaka geeft de bal voor. Dunka kopt de bal weg. Pykäläinen is nu in balbezit. Pykäläinen schiet op doel. David bokst de bal weg.

18e minuut.
Sestelo passt de bal zonder na te denken. Pykäläinen rent richting de bal. Palola begaat een overtreding. Pykäläinen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pykäläinen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Matinaho met een harde bal richting middenveld. Sestelo kopt de bal weg. Dunka is nu in balbezit. Dunka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dunka kopt de bal weg. Pykäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanpää speelt de bal door. Dunka is nu in balbezit. Dunka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - FC Citizens 0:5

21e minuut.
Toivanen rent richting de bal. Toivanen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Syväluoma de bal. Dunka verovert de bal door een tackle van achteren. Dunka haalt uit met een fantastische trap. David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tanhuanpää zal de hoekschop nemen. Dunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pykäläinen is nu in balbezit. Pykäläinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - FC Citizens 0:6

25e minuut.
Vedentaka geeft een hoge lob. Dunka rent richting de bal. Joensuu begaat een overtreding. Joensuu krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Vedentaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedentaka passt de bal met de wreef. Dunka rent richting de bal. Dunka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - FC Citizens 0:7

32e minuut.
Vedentaka passt de bal met de wreef. Tanhuanpää is nu in balbezit. Tanhuanpää passt de bal zonder na te denken. Daar is Dunka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunka haalt uit met een fantastische trap. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - FC Citizens 0:8

33e minuut.
Vuohikangas met de inworp. Pykäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pykäläinen passt de bal in één keer door. Dunka is nu in balbezit. Dunka haalt uit met een fantastische trap. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - FC Citizens 0:9

36e minuut.
Tanhuanpää met een sublieme pass. Vedentaka probeert naar een medespeler te passen. Dunka rent richting de bal. Dunka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - FC Citizens 0:10

41e minuut.
Vedentaka is nu in balbezit. Vedentaka passt de bal in één keer door. Tanhuanpää met een sublieme pass. Dunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sestelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sestelo passt de bal in één keer door. Dunka rent richting de bal. Dunka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - FC Citizens 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Devils 88%, FC Citizens 12%.
Mad Devils - FC Citizens 0:11

49e minuut.
Vuohikangas rent richting de bal. Vuohikangas geeft een lange en hoge pass. Matinaho probeert de bal met de borst te controleren. Dunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - FC Citizens 0:12

52e minuut.
Toivanen geeft de bal voor. Sestelo kopt de bal weg. Dunka is nu in balbezit. Dunka schiet op doel. David werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - FC Citizens 0:13

57e minuut.
Dunka kopt de bal weg. Papinniemi probeert de bal met de borst te controleren. Pykäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunka rent richting de bal. Dunka draait met de bal, schiet en ... David verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Palola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dunka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pykäläinen neemt de penalty, wat een uithaal! David maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - FC Citizens 0:14

63e minuut.
Vuohikangas onderschept slim de pass. Vuohikangas met een sublieme pass. Dunka is nu in balbezit. Dunka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Papinniemi speelt de bal door. Pieskä rent richting de bal. Vedentaka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vedentaka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

66e minuut.
Sobbe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Takanen met een snelle inworp. Uotinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uotinen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dunka rent richting de bal. Tanhuanpää speelt de bal door. Dunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunka haalt uit met een fantastische trap. David werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - FC Citizens 0:15

68e minuut.
Toivanen rent richting de bal. Toivanen passt de bal zonder na te denken. Dunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanpää haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Tanhuanpää de bal. Tanhuanpää passt de bal zonder na te denken. Dunka heeft problemen om de bal te vangen. Dunka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - FC Citizens 0:16

74e minuut.
Viana is nu in balbezit. Viana passt de bal zonder na te denken. Dunka rent richting de bal. Dunka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Tanhuanpää verovert de bal door een tackle van achteren. Tanhuanpää speelt de bal door. Dunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunka schiet op doel. David probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - FC Citizens 0:17

80e minuut.
Vuohikangas verovert de bal door een tackle van achteren. Vuohikangas met een sublieme pass. Dunka rent richting de bal. Dunka schiet op doel. David werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - FC Citizens 0:18

82e minuut.
Toivanen rent richting de bal. Toivanen passt de bal met de wreef. Tanhuanpää rent richting de bal. Tanhuanpää draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Palola is nu in balbezit. Palola geeft de bal voor. Komlósi speelt de bal door. Dunka rent richting de bal. Dunka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tanhuanpää is nu in balbezit. Tanhuanpää geeft een hoge lob. Dunka is nu in balbezit. Dunka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Devils - FC Citizens 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Devils 72%, FC Citizens 28%.
Mad Devils - FC Citizens 0:19