Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc inttel BB-BOY
Diipadaa Tactiek pakki
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
69.9 gemiddelde waardering 62.8
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Nieznośny passt de bal zonder na te denken. Kisielewski probeert naar een medespeler te passen. Pavelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc inttel - BB-BOY 1:0

4e minuut.
Kisielewski passt de bal met de wreef. Latynowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Latynowicz geeft de bal voor. Pavelson krijgt zijn hoofd ertegen. Neeser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc inttel - BB-BOY 2:0

8e minuut.
Leimu rent richting de bal. Kisielewski onderschept slim de pass. Kisielewski met een sublieme pass. Falzoni is nu in balbezit. Falzoni haalt uit met een fantastische trap. Neeser bokst de bal weg.

16e minuut.
Nieznośny passt de bal in één keer door. Latynowicz heeft problemen om de bal te vangen. Latynowicz met een sublieme pass. Pavelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kultanen met een sublieme pass. Tyyskä rent richting de bal. Tyyskä passt de bal met de wreef. Kallunki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallunki haalt uit met een fantastische trap. Meriño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Latynowicz passt de bal met de wreef. Vihantavaara is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luţă. Luţă krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Nieznośny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieznośny passt de bal zonder na te denken. Latynowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Latynowicz geeft een lange en hoge pass. Falzoni maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Pacan geeft de bal voor. Dules kopt de bal weg. Nieznośny geeft een lange en hoge pass. Falzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzoni haalt uit met een fantastische trap. Neeser bokst de bal weg.

33e minuut.
Latynowicz speelt de bal door. Kisielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisielewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pavelson de bal. Pavelson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nieznośny geeft een hoge lob. Kisielewski kopt de bal weg. Falzoni is nu in balbezit. Falzoni haalt uit met een fantastische trap. Neeser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc inttel - BB-BOY 3:0

37e minuut.
Kisielewski geeft een lange en hoge pass. Dules heeft problemen om de bal te vangen. Falzoni rent richting de bal. Falzoni schiet op doel. Neeser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc inttel - BB-BOY 4:0

38e minuut.
Latynowicz passt de bal met de wreef. Pavelson rent richting de bal. Pavelson geeft de bal voor. Falzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pacan rent richting de bal. Pacan geeft een lange en hoge pass. Falzoni rent richting de bal. Falzoni schiet op doel. Neeser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc inttel - BB-BOY 5:0

45e minuut.
Tyyskä rent richting de bal. Tyyskä passt de bal zonder na te denken. Cárdenas probeert de bal aan de voet te houden. Kallunki rent richting de bal. Kallunki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Olechwierowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc inttel 35%, BB-BOY 65%.
fc inttel - BB-BOY 5:0

54e minuut.
Nieznośny verovert de bal door een tackle van achteren. Latynowicz rent richting de bal. Latynowicz geeft de bal voor. Pavelson is nu in balbezit. Pavelson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Buitenspel voor Falzoni. Goede buitenspelval van de verdediging. Harjulainen komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Luţă met een sublieme pass. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Petru geeft de bal voor. Olechwierowicz is nu in balbezit. Olechwierowicz schiet op doel. Meriño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Kisielewski rent richting de bal. Dules onderschept slim de pass. Dules geeft de bal voor. Harjulainen is nu in balbezit. Harjulainen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mavares is nu in balbezit. Mavares geeft een hoge lob. Meriño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Mavares passt de bal zonder na te denken. Harjulainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harjulainen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vihantavaara de bal. Vihantavaara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Latynowicz speelt de bal door. Kisielewski geeft een lange en hoge pass. Pavelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelson haalt uit met een fantastische trap. Neeser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc inttel - BB-BOY 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc inttel 44%, BB-BOY 56%.
fc inttel - BB-BOY 6:0