Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MYSSY AC Helsinki
gooattaavkoe Tactiek 4
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
61.4 gemiddelde waardering 61.6
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Chavez geeft de bal voor. Klungelig pakt Paramanidis de bal. Met opzet legt Soetekouw zijn tegenspeler op de grond. Paramanidis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lichnowski komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Soetekouw bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetekouw passt de bal in één keer door. Quinteiro met een sublieme pass. Sabzibov rent richting de bal. Sabzibov schiet op doel. Thormann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Yevtigneev kopt de bal weg. Paramanidis controleert de bal met de borst. Paramanidis speelt de bal door. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Klungelig pakt Sabzibov de bal. Yevtigneev is nu in balbezit. Sabzibov onderschept slim de pass. Pereda rent richting de bal. Pereda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MYSSY - AC Helsinki 0:1

17e minuut.
Paranghel passt de bal in één keer door. Paramanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paramanidis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paranghel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Tascón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Klungelig pakt Paramanidis de bal. Crnogorac is nu in balbezit. Paramanidis begaat een overtreding. Paramanidis krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Pereda passt de bal met de wreef. Oliverić onderschept slim de pass. Soetekouw speelt de bal door. Sabzibov rent richting de bal. Sabzibov draait met de bal, schiet en ... Thormann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Oliverić speelt de bal door. Paramanidis is nu in balbezit. Soetekouw begaat een overtreding. Soetekouw krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MYSSY 39%, AC Helsinki 61%.
MYSSY - AC Helsinki 0:1

52e minuut.
Mäntylampi passt de bal zonder na te denken. Łapka geeft een hoge lob. Daar is Błachaniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel draait met de bal, schiet en ... Tascón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paramanidis is nu in balbezit. Paramanidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MYSSY - AC Helsinki 1:1

59e minuut.
Pereda is nu in balbezit. Yevtigneev verovert de bal door een tackle van achteren. Yevtigneev probeert naar een medespeler te passen. Tuomennoro is nu in balbezit. Tuomennoro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Yevtigneev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yevtigneev geeft een hoge lob. Paramanidis rent richting de bal. Paramanidis haalt uit met een fantastische trap. Tascón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MYSSY - AC Helsinki 2:1

77e minuut.
Oliverić rent richting de bal. Oliverić passt de bal in één keer door. Lichnowski rent richting de bal. Lichnowski geeft een lange en hoge pass. Paranghel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Lichnowski heeft problemen om de bal te vangen. Soetekouw bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lichnowski. Lichnowski krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Căldăraru probeert naar een medespeler te passen. Chavez geeft een hoge lob. Daar is Błachaniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pereda controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Yevtigneev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Crnogorac heeft problemen om de bal te vangen. Tuomennoro is nu in balbezit. Tuomennoro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Thormann speelt de bal door. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteiro maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Quinteiro moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Quinteiro schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Paranghel raakt geblesseerd tijdens het duel. Łapka met een snel genomen vrije trap. Crnogorac kan de bal niet met de borst controleren. Tuomennoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomennoro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Crnogorac geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chavez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuomennoro rent richting de bal. Tuomennoro geeft een lange en hoge pass. Tascón bokst de bal weg. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MYSSY - AC Helsinki 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MYSSY 44%, AC Helsinki 56%.
MYSSY - AC Helsinki 3:1