Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:03
  • Competitiewedstrijd: I-divisioona.03
  • Stadion: Immortal
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 42856
Ángel de la muerte Kuokkalan kauhu :)
343 testi Tactiek 352
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 46.5
uitmuntend Schieten redelijk
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Nummikoski met een sublieme pass. Mehtälä rent richting de bal. Nummikoski is nu in balbezit. Mehtälä rent richting de bal. Mehtälä draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Klungelig pakt Akcansoy de bal. Akcansoy geeft een hoge lob. Nummikoski rent richting de bal. Mehtälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehtälä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mehtälä onderschept slim de pass. Nummikoski heeft problemen om de bal te vangen. Mehtälä rent richting de bal. Nummikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummikoski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Vanhalakka geeft de bal voor. Inworp. Ulmala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pailamilla probeert de bal met de borst te controleren. Pailamilla geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Inworp. Akcansoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulmala geeft de bal voor. Mehtälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehtälä draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nummikoski is nu in balbezit. Nummikoski draait met de bal, schiet en ... Syrjäsalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Puolimatka probeert naar een medespeler te passen. Hokkanen rent richting de bal. Hokkanen geeft de bal voor. Pirinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirinen draait met de bal, schiet en ... Roldán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Petäjäkangas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nummikoski de bal. Ylöstalo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ylöstalo krijgt een gele kaart. Nummikoski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ulmala komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ruusulinna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

33e minuut.
Puolimatka is nu in balbezit. Bolognese is nu in balbezit. Bolognese geeft een lange en hoge pass. Nummikoski is nu in balbezit. Nummikoski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mehtälä is nu in balbezit. Nummikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummikoski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bolognese geeft een lange en hoge pass. Vanhalakka heeft problemen om de bal te vangen. Niemi onderschept slim de pass. Niemi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mehtälä is nu in balbezit. Mehtälä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Kuokkalan kauhu :) 1:0

40e minuut.
Pailamilla probeert naar een medespeler te passen. Nummikoski rent richting de bal. Mehtälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehtälä draait met de bal, schiet en ... Syrjäsalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángel de la muerte 41%, Kuokkalan kauhu :) 59%.
Ángel de la muerte - Kuokkalan kauhu :) 1:0

47e minuut.
Landazábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Landazábal met een sublieme pass. Nummikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummikoski draait met de bal, schiet en ... Syrjäsalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Kuokkalan kauhu :) 2:0

50e minuut.
Mehtälä verovert de bal door een tackle van achteren. Mehtälä passt de bal in één keer door. Nummikoski rent richting de bal. Nummikoski draait met de bal, schiet en ... Syrjäsalo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Pailamilla is nu in balbezit. Pailamilla geeft een lange en hoge pass. Nummikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummikoski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Kuokkalan kauhu :) 3:0

69e minuut.
Bolognese verovert de bal door een tackle van achteren. Bolognese geeft een hoge lob. Nummikoski rent richting de bal. Nummikoski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Kuokkalan kauhu :) 4:0

77e minuut.
Ylöstalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pailamilla rent richting de bal. Pailamilla passt de bal in één keer door. Mehtälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehtälä draait met de bal, schiet en ... Syrjäsalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nummikoski is nu in balbezit. Nummikoski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Kuokkalan kauhu :) 5:0

78e minuut.
Haahti passt de bal in één keer door. Ylöstalo rent richting de bal. Ylöstalo passt de bal in één keer door. Mehtälä rent richting de bal. Mehtälä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Syrjäsalo trapt de bal weg van het doel. Ulmala kopt de bal weg. Niemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Järvinen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nummikoski speelt de bal door. Klungelig pakt Nyrönen de bal. Mehtälä rent richting de bal. Mehtälä haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pirinen rent richting de bal. Matusiak geeft een hoge lob. Nummikoski rent richting de bal. Nummikoski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Kuokkalan kauhu :) 6:0

86e minuut.
Pailamilla passt de bal met de wreef. Mehtälä rent richting de bal. Mehtälä passt de bal in één keer door. Nummikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummikoski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángel de la muerte 36%, Kuokkalan kauhu :) 64%.
Ángel de la muerte - Kuokkalan kauhu :) 6:0