Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:03
  • Competitiewedstrijd: II-divisioona.02
  • Stadion: RF Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35281
FC RisingForce FC90min
Finaaliin asti Tactiek Tikitaka
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 39.5
very good Schieten average
solid Passen weak
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Daar is Yepez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ylilä rent richting de bal. Ylilä geeft de bal voor. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vuopio met een sublieme pass. Palojoki speelt de bal door. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu draait met de bal, schiet en ... Bigorra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC90min 1:0

14e minuut.
Vuopio speelt de bal door. Hannu is nu in balbezit. Met opzet legt Keinänen zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Keinänen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Keinänen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Hurskainen onderschept slim de pass. Hurskainen met een sublieme pass. Aromäki rent richting de bal. Aromäki haalt uit met een fantastische trap. Bigorra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC90min 2:0

20e minuut.
Hurskainen onderschept slim de pass. Hurskainen met een sublieme pass. Amaral is nu in balbezit. Aromäki verovert de bal door een tackle van achteren. Aromäki schiet op doel. Bigorra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu haalt uit met een fantastische trap. Bigorra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC90min 3:0

25e minuut.
Hartman met een sublieme pass. Palojoki met een sublieme pass. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu haalt uit met een fantastische trap. Bigorra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mäkiranta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Räisäläinen. Mäkiranta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mäkiranta met een snel genomen vrije trap. Hartman kopt de bal weg. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC90min 4:0

32e minuut.
Mäkiranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkiranta geeft de bal voor. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki draait met de bal, schiet en ... Bigorra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC90min 5:0

42e minuut.
Daar is Yepez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurskainen speelt de bal door. Palojoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojoki probeert naar een medespeler te passen. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RisingForce 33%, FC90min 67%.
FC RisingForce - FC90min 5:0

52e minuut.
Hannu is nu in balbezit. Palojoki rent richting de bal. Palojoki passt de bal zonder na te denken. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Mäkiranta probeert naar een medespeler te passen. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojoki met een sublieme pass. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki schiet op doel. Bigorra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kalosz rent richting de bal. Hartman verovert de bal door een tackle van achteren. Hartman met een sublieme pass. Aromäki rent richting de bal. Aromäki draait met de bal, schiet en ... Bigorra bokst de bal weg. Daar is Hannu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hurskainen onderschept slim de pass. Hurskainen geeft de bal voor. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki haalt uit met een fantastische trap. Bigorra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC90min 6:0

73e minuut.
Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkiranta verovert de bal door een tackle van achteren. Mäkiranta geeft de bal voor. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki schiet op doel. Bigorra bokst de bal weg. Palojoki rent richting de bal. Palojoki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC90min 7:0

78e minuut.
Hepokorpi met een sublieme pass. Daar is Ylilä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki haalt uit met een fantastische trap. Bigorra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC90min 8:0

78e minuut.
Välisuo probeert naar een medespeler te passen. Koppinen heeft problemen om de bal te vangen. Hannu verovert de bal door een tackle van achteren. Hannu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Hurskainen neemt vlug de vrije trap. Palojoki heeft problemen om de bal te vangen. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojoki rent richting de bal. Palojoki draait met de bal, schiet en ... Bigorra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RisingForce 32%, FC90min 68%.
FC RisingForce - FC90min 8:0