Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imatran Pyunik FC90min
Normal Tactiek Tikitaka
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 37.6
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Amaral met een sublieme pass. Kuvaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Keinänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keinänen geeft een hoge lob. Yepez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - FC90min 0:1

9e minuut.
Bigorra speelt de bal door. Amaral kopt de bal weg. Koppinen met een sublieme pass. Daar is Yepez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yepez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - FC90min 0:2

15e minuut.
Hepokorpi geeft een lange en hoge pass. Daar is Yepez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kansanen rent richting de bal. Yepez onderschept slim de pass. Yepez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen passt de bal zonder na te denken. Yepez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepez draait met de bal, schiet en ... Metsäranta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - FC90min 0:3

26e minuut.
Kalosz passt de bal zonder na te denken. Yepez bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral probeert naar een medespeler te passen. Koppinen rent richting de bal. Koppinen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rajanummi rent richting de bal. Ämmänkoski onderschept slim de pass. Kuvaja rent richting de bal. Koppinen verovert de bal door een tackle van achteren. Koppinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - FC90min 0:4

34e minuut.
Klungelig pakt Timola de bal. Timola probeert naar een medespeler te passen. Kuvaja heeft problemen om de bal te vangen. Yepez rent richting de bal. Yepez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rajanummi is nu in balbezit. Kuvaja onderschept slim de pass. Kuvaja speelt de bal door. Yepez is nu in balbezit. Yepez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imatran Pyunik 81%, FC90min 19%.
Imatran Pyunik - FC90min 0:4

47e minuut.
Inworp. Räisäläinen met een snelle inworp. Savilammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen verovert de bal door een tackle van achteren. Huhta probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Koppinen speelt de bal door. Ämmänkoski rent richting de bal. Yepez verovert de bal door een tackle van achteren. Yepez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - FC90min 0:5

58e minuut.
Vuorenalusta is nu in balbezit. Keinänen verovert de bal door een tackle van achteren. Keinänen geeft een hoge lob. Koppinen rent richting de bal. Koppinen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - FC90min 0:6

62e minuut.
Keinänen verovert de bal door een tackle van achteren. Keinänen met een sublieme pass. Yepez controleert de bal met de borst. Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Räisäläinen speelt de bal door. Koppinen rent richting de bal. Koppinen geeft een hoge lob. Yepez rent richting de bal. Yepez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - FC90min 0:7

80e minuut.
Keinänen is nu in balbezit. Keinänen probeert naar een medespeler te passen. Yepez bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Leskinen speelt de bal door. Yepez is nu in balbezit. Yepez passt de bal met de wreef. Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ylilä geeft de bal voor. Yepez rent richting de bal. Kansanen is nu in balbezit. Yepez onderschept slim de pass. Yepez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kuvaja probeert naar een medespeler te passen. Koppinen rent richting de bal. Koppinen speelt de bal door. Yepez is nu in balbezit. Yepez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Metsäranta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imatran Pyunik 72%, FC90min 28%.
Imatran Pyunik - FC90min 0:7