Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Rovaniemi Happy Bear Investment
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 16.5
solid Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kotilainen is nu in balbezit. Gotinha verovert de bal door een tackle van achteren. Gotinha passt de bal zonder na te denken. Kilponen rent richting de bal. Kilponen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Virsu rent richting de bal. Virsu speelt de bal door. Lages geeft de bal voor. Gotinha is nu in balbezit. Gotinha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Virsu rent richting de bal. Kotilainen onderschept slim de pass. Met opzet legt Terva-aho zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Terva-aho moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Terva-aho schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Salonkangas passt de bal zonder na te denken. Kilponen is nu in balbezit. Kilponen passt de bal in één keer door. Gotinha is nu in balbezit. Gotinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Rovaniemi - Happy Bear Investment 1:0

21e minuut.
Lagerbom bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotinha onderschept slim de pass. Gotinha passt de bal met de wreef. Harittu is nu in balbezit. Harittu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kotilainen rent richting de bal. Salonkangas verovert de bal door een tackle van achteren. Salonkangas passt de bal in één keer door. Gotinha is nu in balbezit. Gotinha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kasiarz trapt de bal weg. Klungelig pakt Lagerbom de bal. Gotinha kopt de bal weg. Kilponen is nu in balbezit. Kilponen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Rovaniemi - Happy Bear Investment 2:0

26e minuut.
Kemppainen probeert naar een medespeler te passen. Varpukari rent richting de bal. Gotinha is nu in balbezit. Gotinha heeft problemen om de bal te vangen. Gotinha draait met de bal, schiet en ... Pirttiluoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Rovaniemi - Happy Bear Investment 3:0

31e minuut.
Virsu is nu in balbezit. Virsu speelt de bal door. Kotilainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotinha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tissari kopt de bal weg. Gotinha controleert de bal met de borst. Valpas is nu in balbezit. Gotinha verovert de bal door een tackle van achteren. Gotinha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Virsu rent richting de bal. Kotilainen is nu in balbezit. Kilponen is nu in balbezit. Gotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotinha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kauppila is nu in balbezit. Lages verovert de bal door een tackle van achteren. Lages geeft een hoge lob. Gotinha is nu in balbezit. Gotinha schiet op doel. Pirttiluoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lages neemt de hoekschop. Kilponen rent richting de bal. Kilponen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Rovaniemi 32%, Happy Bear Investment 68%.
CF Real Rovaniemi - Happy Bear Investment 3:0

48e minuut.
Salonkangas geeft een lange en hoge pass. Kauppila rent richting de bal. Lages onderschept slim de pass. Lages geeft een hoge lob. Gotinha krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Rovaniemi - Happy Bear Investment 4:0

51e minuut.
Daar is Varpukari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virsu is nu in balbezit. Virsu geeft een hoge lob. Gotinha rent richting de bal. Gotinha draait met de bal, schiet en ... Pirttiluoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lages neemt de hoekschop. Klungelig pakt Lagerbom de bal. Kilponen rent richting de bal. Kilponen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Valpas is nu in balbezit. Valpas passt de bal met de wreef. Kemppainen is nu in balbezit. Varpukari rent richting de bal. Varpukari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Salonheimo passt de bal zonder na te denken. Varpukari met een sublieme pass. Tapanainen rent richting de bal. Kemppainen rent richting de bal. Kemppainen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Harittu kopt de bal weg. Lages is nu in balbezit. Lages geeft een hoge lob. Kilponen is nu in balbezit. Kilponen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Varpukari heeft problemen om de bal te vangen. Virsu is nu in balbezit. Kotilainen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotilainen krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Salonkangas geeft de bal voor. Daar is Lagerbom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salonheimo is nu in balbezit. Gotinha verovert de bal door een tackle van achteren. Gotinha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Virsu verovert de bal door een tackle van achteren. Virsu speelt de bal door. Gotinha is nu in balbezit. Harittu is nu in balbezit. Harittu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Rovaniemi - Happy Bear Investment 5:0

84e minuut.
Virsu verovert de bal door een tackle van achteren. Virsu met een sublieme pass. Gotinha rent richting de bal. Gotinha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Rovaniemi - Happy Bear Investment 6:0

89e minuut.
Salonkangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salonkangas geeft de bal voor. Harittu kopt de bal weg. Gotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotinha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Rovaniemi - Happy Bear Investment 7:0

89e minuut.
Varpukari speelt de bal door. Kemppainen is nu in balbezit. Gotinha rent richting de bal. Gotinha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Rovaniemi - Happy Bear Investment 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Rovaniemi 42%, Happy Bear Investment 58%.
CF Real Rovaniemi - Happy Bear Investment 8:0