Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:03
  • Competitiewedstrijd: II-divisioona.02
  • Stadion: RF Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37928
FC RisingForce Imatran Pyunik
Finaaliin asti Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
15% Spel op eigen helft 85%
48 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 17.8
very good Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


1e minuut.
Hurskainen rent richting de bal. Stenius probeert naar een medespeler te passen. Vuopio probeert naar een medespeler te passen. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Imatran Pyunik 1:0

3e minuut.
Kansanen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vuopio met een snelle inworp. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Hartman rent richting de bal. Hartman geeft de bal voor. Kuvaja rent richting de bal. Aromäki verovert de bal door een tackle van achteren. Aromäki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vuopio probeert naar een medespeler te passen. Palojoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojoki passt de bal zonder na te denken. Hannu rent richting de bal. Hannu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Metsäranta probeert naar een medespeler te passen. Hurskainen kopt de bal weg. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Imatran Pyunik 2:0

7e minuut.
Kansanen geeft een hoge lob. Inworp. Vuopio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hannu rent richting de bal. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Imatran Pyunik 3:0

8e minuut.
Vuorenalusta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Timola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aromäki verovert de bal door een tackle van achteren. Aromäki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hannu rent richting de bal. Hannu haalt uit met een fantastische trap. Metsäranta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Kuvaja is nu in balbezit. Hannu onderschept slim de pass. Hannu passt de bal met de wreef. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mäkiranta is nu in balbezit. Mäkiranta passt de bal zonder na te denken. Daar is Kansanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuopio rent richting de bal. Vuopio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hurskainen verovert de bal door een tackle van achteren. Hurskainen passt de bal zonder na te denken. Hannu is nu in balbezit. Hannu haalt uit met een fantastische trap. Metsäranta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Imatran Pyunik 4:0

18e minuut.
Inworp. Hartman met de inworp. Huhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki onderschept slim de pass. Aromäki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hannu verovert de bal door een tackle van achteren. Hannu met een sublieme pass. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki draait met de bal, schiet en ... Metsäranta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Imatran Pyunik 5:0

20e minuut.
Hannu is nu in balbezit. Hannu passt de bal zonder na te denken. Savilammi heeft problemen om de bal te vangen. Hartman rent richting de bal. Hartman draait met de bal, schiet en ... Metsäranta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ämmänkoski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mäkiranta met een snelle inworp. Vuopio is nu in balbezit. Vuopio geeft een hoge lob. Metsäranta bokst de bal weg.

25e minuut.
Inworp. Mäkiranta met een snelle inworp. Vuopio geeft een hoge lob. Aromäki krijgt zijn hoofd ertegen. Tiensyrjä heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Imatran Pyunik 6:0

29e minuut.
Palojoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu rent richting de bal. Hannu passt de bal met de wreef. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Palojoki passt de bal zonder na te denken. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu passt de bal in één keer door. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vuopio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sarasalo is nu in balbezit. Aromäki onderschept slim de pass. Aromäki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Aromäki probeert naar een medespeler te passen. Palojoki heeft problemen om de bal te vangen. Palojoki met een sublieme pass. Hannu rent richting de bal. Hannu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RisingForce 15%, Imatran Pyunik 85%.
FC RisingForce - Imatran Pyunik 6:0

47e minuut.
Hannu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Savilammi de bal. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Savilammi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Imatran Pyunik 7:0

52e minuut.
Hartman rent richting de bal. Hartman geeft de bal voor. Kansanen heeft problemen om de bal te vangen. Hannu is nu in balbezit. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Palojoki rent richting de bal. Palojoki passt de bal zonder na te denken. Daar is Aromäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aromäki draait met de bal, schiet en ... Metsäranta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Imatran Pyunik 8:0

56e minuut.
Savilammi geeft de bal voor. Mäkiranta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Savilammi de bal. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Metsäranta trapt de bal weg van het doel. Vuopio kopt de bal weg. Palojoki met een sublieme pass. Aromäki rent richting de bal. Aromäki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kuvaja kopt de bal weg. Inworp. Mäkiranta met de inworp. Vuopio is nu in balbezit. Vuopio geeft een hoge lob. Metsäranta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aromäki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Imatran Pyunik 9:0

70e minuut.
Hartman rent richting de bal. Hartman geeft een lange en hoge pass. Hurskainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurskainen geeft een hoge lob. Kuvaja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Metsäranta bokst de bal weg. Aromäki rent richting de bal. Aromäki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Vuopio geeft een hoge lob. Daar is Kuvaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palojoki geeft de bal voor. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Imatran Pyunik 10:0

73e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vuopio zal de hoekschop nemen. Huhta kopt de bal weg. Daar is Savilammi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartman rent richting de bal. Hartman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vuopio met een sublieme pass. Kansanen heeft problemen om de bal te vangen. Hannu probeert naar een medespeler te passen. Aromäki rent richting de bal. Aromäki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Metsäranta trapt de bal weg van het doel. Hurskainen kopt de bal weg. Aromäki rent richting de bal. Aromäki draait met de bal, schiet en ... Tiensyrjä probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vuopio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki draait met de bal, schiet en ... Metsäranta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Imatran Pyunik 11:0

78e minuut.
Vuopio kopt de bal weg. Klungelig pakt Palojoki de bal. Palojoki probeert naar een medespeler te passen. Aromäki rent richting de bal. Aromäki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tanhua verovert de bal door een tackle van achteren. Tanhua passt de bal met de wreef. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu schiet op doel. Metsäranta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Imatran Pyunik 12:0

82e minuut.
Daar is Hannu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huhta. Hannu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hurskainen wilt de vrije trap nemen. Metsäranta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Imatran Pyunik 13:0

85e minuut.
Mäkiranta speelt de bal door. Klungelig pakt Vuopio de bal. Vuopio met een sublieme pass. Hannu heeft problemen om de bal te vangen. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Imatran Pyunik 14:0

88e minuut.
Vuopio probeert naar een medespeler te passen. Palojoki rent richting de bal. Palojoki passt de bal met de wreef. Daar is Aromäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aromäki haalt uit met een fantastische trap. Metsäranta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hannu is nu in balbezit. Hannu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Vuopio kan de bal niet met de borst controleren. Hannu speelt de bal door. Ämmänkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki verovert de bal door een tackle van achteren. Aromäki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RisingForce 15%, Imatran Pyunik 85%.
FC RisingForce - Imatran Pyunik 14:0