Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keuruun Blues CF Real Rovaniemi
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 33
weak Schieten very good
poor Passen average
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Visanen passt de bal met de wreef. Suorsa heeft problemen om de bal te vangen. Gotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotinha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Kilponen kopt de bal weg. Tuomioja is nu in balbezit. Gotinha verovert de bal door een tackle van achteren. Gotinha schiet op doel. Mäkikytö probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Virsu rent richting de bal. Virsu met een sublieme pass. Ilmanen rent richting de bal. Gotinha rent richting de bal. Gotinha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - CF Real Rovaniemi 0:1

7e minuut.
Harittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harittu passt de bal zonder na te denken. Gotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotinha haalt uit met een fantastische trap. Pernu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - CF Real Rovaniemi 0:2

9e minuut.
Arponen geeft de bal voor. Virsu is nu in balbezit. Virsu speelt de bal door. Kilponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilponen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Myllytie rent richting de bal. Myllytie passt de bal met de wreef. Gotinha is nu in balbezit. Gotinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - CF Real Rovaniemi 0:3

22e minuut.
Myllytie is nu in balbezit. Harittu verovert de bal door een tackle van achteren. Harittu passt de bal in één keer door. Gotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotinha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hannukainen heeft problemen om de bal te vangen. Hannukainen passt de bal zonder na te denken. Harittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotinha rent richting de bal. Gotinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - CF Real Rovaniemi 0:4

34e minuut.
Honkanen geeft een hoge lob. Kamppuri probeert naar een medespeler te passen. Visanen rent richting de bal. Honkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Honkanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - CF Real Rovaniemi 1:4

38e minuut.
Tuomioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotinha verovert de bal door een tackle van achteren. Gotinha passt de bal in één keer door. Daar is Harittu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harittu draait met de bal, schiet en ... Paal! Pernu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keuruun Blues 52%, CF Real Rovaniemi 48%.
Keuruun Blues - CF Real Rovaniemi 1:4

54e minuut.
Inworp. Hannukainen met een snelle inworp. Virsu is nu in balbezit. Virsu passt de bal in één keer door. Gotinha is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kamppuri onderschept slim de pass. Kamppuri speelt de bal door. Honkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Honkanen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Louhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilponen verovert de bal door een tackle van achteren. Kilponen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gotinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gotinha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ylivuori geeft een lange en hoge pass. Louhi heeft problemen om de bal te vangen. Kilponen verovert de bal door een tackle van achteren. Gotinha rent richting de bal. Gotinha schiet op doel. Pernu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Salonkangas met een sublieme pass. Lages is nu in balbezit. Lages speelt de bal door. Gotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - CF Real Rovaniemi 1:5

72e minuut.
Kamppuri passt de bal zonder na te denken. Salonkangas onderschept slim de pass. Virsu controleert de bal met de borst. Honkanen rent richting de bal. Honkanen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Gotinha de bal. Mäkikytö bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotinha haalt uit met een fantastische trap. Pernu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - CF Real Rovaniemi 1:6

83e minuut.
Kasiarz met een sublieme pass. Harittu kopt de bal weg. Gotinha is nu in balbezit. Gotinha haalt uit met een fantastische trap. Pernu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - CF Real Rovaniemi 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keuruun Blues 60%, CF Real Rovaniemi 40%.
Keuruun Blues - CF Real Rovaniemi 1:7