Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LUUSKAT Kaskisten Yritys
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Salokunnas trapt de bal weg. Ruuth rent richting de bal. Ruuth met een sublieme pass. Takkula heeft problemen om de bal te vangen. Takkula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kapanen geeft een hoge lob. Tarkiainen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruuth is nu in balbezit. Takkula is nu in balbezit. Takkula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Arponen rent richting de bal. Salmetvuori onderschept slim de pass. Salmetvuori geeft de bal voor. Takkula bereikt de bal nog maar net als eerste. Takkula haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Valpas heeft problemen om de bal te vangen. Valpas passt de bal zonder na te denken. Kapanen met een sublieme pass. Takkula rent richting de bal. Takkula haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Tarkiainen onderschept slim de pass. Tarkiainen passt de bal in één keer door. Pyrhönen is nu in balbezit. Lehkonen rent richting de bal. Lehkonen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LUUSKAT 42%, Kaskisten Yritys 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC LUUSKAT - Kaskisten Yritys 0:0

58e minuut.
Valpas is nu in balbezit. Pyrhönen onderschept slim de pass. Pyrhönen passt de bal in één keer door. Lehkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehkonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LUUSKAT - Kaskisten Yritys 0:1

61e minuut.
Salmetvuori is nu in balbezit. Arponen rent richting de bal. Salmetvuori onderschept slim de pass. Salmetvuori geeft een hoge lob. Takkula springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Leppäkorpi trapt de bal weg van het doel. Tarkiainen kopt de bal weg. Salmetvuori probeert de bal aan de voet te houden. Lehkonen is nu in balbezit. Lehkonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Lehkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Valpas verovert de bal door een tackle van achteren. Pyrhönen rent richting de bal. Lehkonen is nu in balbezit. Lehkonen haalt uit met een fantastische trap. Leppäkorpi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LUUSKAT 62%, Kaskisten Yritys 38%.
FC LUUSKAT - Kaskisten Yritys 0:1