Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Ghetto-Laustee Tahvolan Pallo
piikki Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
38 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 19.6
very good Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Klungelig pakt Palojärvi de bal. Uusikivi is nu in balbezit. Pispanen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uusikivi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uusikivi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Tahvolan Pallo 1:0

5e minuut.
Pätynen haalt uit met een fantastische trap. Mähkönen speelt de bal door. Uusikivi kopt de bal weg. Sani rent richting de bal. Sani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Tahvolan Pallo 2:0

7e minuut.
Uusikivi is nu in balbezit. Käpynen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uusikivi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Romppanen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Tahvolan Pallo 3:0

9e minuut.
Sani schiet op doel. Pesämaa speelt de bal door. Otava rent richting de bal. Otava geeft een hoge lob. Uusikivi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ahde speelt de bal door. Otava is nu in balbezit. Otava probeert naar een medespeler te passen. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Tahvolan Pallo 4:0

14e minuut.
Daar is Palojärvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uusikivi rent richting de bal. Uusikivi probeert naar een medespeler te passen. Sani rent richting de bal. Sani schiet op doel. Pesämaa bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pesämaa met een harde bal richting middenveld. Otava met een sublieme pass. Ahde heeft problemen om de bal te vangen. Sani is nu in balbezit. Sani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Hurmerinta rent richting de bal. Hurmerinta geeft de bal voor. Klungelig pakt Raesalmi de bal. Sani is nu in balbezit. Sani schiet op doel. Pesämaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uusikivi maakt een snoekduik en kopt de bal. Pesämaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sani springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Tahvolan Pallo 5:0

19e minuut.
Otava passt de bal in één keer door. Sani is nu in balbezit. Heilimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani schiet op doel. Pesämaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pispanen geeft een hoge lob. Mustikkamäki is nu in balbezit. Keskitalo maakt een afschuwelijke overtreding. Keskitalo krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Sani geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pispanen de bal onder controle te krijgen. Uusikivi rent richting de bal. Uusikivi haalt uit met een fantastische trap. Pesämaa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Tahvolan Pallo 6:0

22e minuut.
Pätynen rent richting de bal. Pätynen passt de bal zonder na te denken. Ahde is nu in balbezit. Sani verovert de bal door een tackle van achteren. Sani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Uusikivi de bal. Uusikivi draait met de bal, schiet en ... Raesalmi probeert de bal aan de voet te houden. Sani rent richting de bal. Sani schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Tahvolan Pallo 7:0

26e minuut.
Otava passt de bal met de wreef. Uusikivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikivi passt de bal met de wreef. Sani heeft problemen om de bal te vangen. Sani haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Romppanen passt de bal zonder na te denken. Ahde is nu in balbezit. Ahde passt de bal met de wreef. Pätynen rent richting de bal. Pätynen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Keskitalo probeert naar een medespeler te passen. Otava is nu in balbezit. Otava probeert naar een medespeler te passen. Sani rent richting de bal. Sani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Tahvolan Pallo 8:0

41e minuut.
Uusikivi passt de bal met de wreef. Hurmerinta speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Heilimo de bal onder controle te krijgen. Sani rent richting de bal. Sani draait met de bal, schiet en ... Pesämaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ghetto-Laustee 18%, Tahvolan Pallo 82%.
AC Ghetto-Laustee - Tahvolan Pallo 8:0

48e minuut.
Hurmerinta verovert de bal door een tackle van achteren. Hurmerinta met een sublieme pass. Uusikivi controleert de bal met de borst. Uusikivi haalt uit met een fantastische trap. Raesalmi probeert de bal aan de voet te houden. Pesämaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pispanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heilimo onderschept slim de pass. Heilimo geeft een hoge lob. Sani rent richting de bal. Sani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Tahvolan Pallo 9:0

50e minuut.
Inworp. Romppanen met de inworp. Heilimo met een sublieme pass. Uusikivi is nu in balbezit. Uusikivi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Otava de bal. Otava probeert naar een medespeler te passen. Sani is nu in balbezit. Sani schiet op doel. Pispanen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Tahvolan Pallo 10:0

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Pispanen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Otava zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Heilimo de bal. Heilimo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Tahvolan Pallo 11:0

73e minuut.
Heilimo is nu in balbezit. Heilimo speelt de bal door. Daar is Hurmerinta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurmerinta met een sublieme pass. Sani rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Tahvolan Pallo 12:0

80e minuut.
Uusikivi is nu in balbezit. Uusikivi geeft een lange en hoge pass. Raesalmi kan de bal niet met de borst controleren. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pispanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Pispanen geeft een hoge lob. Alanen kan de bal niet met de borst controleren. Paukku rent richting de bal. Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Otava draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Hurmerinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurmerinta probeert naar een medespeler te passen. Heilimo geeft de bal voor. Otava rent richting de bal. Otava geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Alanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alanen met een sublieme pass. Otava probeert naar een medespeler te passen. Sani is nu in balbezit. Sani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Tahvolan Pallo 13:0

89e minuut.
Bäckman bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen verovert de bal door een tackle van achteren. Hurmerinta geeft een hoge lob. Sani heeft problemen om de bal te vangen. Sani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Tahvolan Pallo 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ghetto-Laustee 11%, Tahvolan Pallo 89%.
AC Ghetto-Laustee - Tahvolan Pallo 14:0