Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kauhavan Puristus Äänekosken Voima
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Alava is nu in balbezit. Rautapuro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alava is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Virranniemi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pirttisaari probeert de bal met de borst te controleren. Pirttisaari haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Lastunen probeert naar een medespeler te passen. Mannila speelt de bal door. Leino probeert naar een medespeler te passen. Mäkimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkimaa geeft de bal voor. Pentinmäki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Daar is Mäkimaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanska rent richting de bal. Tanska passt de bal met de wreef. Isokoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Isokoski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pirttisaari is nu in balbezit. Pirttisaari probeert naar een medespeler te passen. Alakorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alakorpi draait met de bal, schiet en ... Tuomisalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Daar is Leino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alakorpi verovert de bal door een tackle van achteren. Alakorpi speelt de bal door. Tanska is nu in balbezit. Tanska schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tanska passt de bal zonder na te denken. Kytömäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kytömäki speelt de bal door. Alakorpi rent richting de bal. Alakorpi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kauhavan Puristus - Äänekosken Voima 1:0

42e minuut.
Klungelig pakt Tanska de bal. Tanska geeft een hoge lob. Alava is nu in balbezit. Alava draait met de bal, schiet en ... Pirttisaari kopt de bal weg. Tuomisalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauhavan Puristus 38%, Äänekosken Voima 62%.
Kauhavan Puristus - Äänekosken Voima 1:0

48e minuut.
Leino bereikt de bal nog maar net als eerste. Äärinen begaat een overtreding. Leino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leino met een snel genomen vrije trap. Halttunen kopt de bal weg. Klungelig pakt Äärinen de bal. Lastunen is nu in balbezit. Lastunen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Äärinen geeft de bal voor. Virransalo is nu in balbezit. Mäkimaa rent richting de bal. Tanska onderschept slim de pass. Tanska haalt uit met een fantastische trap. Tuomisalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuomisalo met een sublieme pass. Klungelig pakt Lastunen de bal. Virranniemi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Virranniemi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Virranniemi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

71e minuut.
Inworp. Alava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tanska heeft problemen om de bal te vangen. Tanska schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Alakorpi is nu in balbezit. Alakorpi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Pirttisaari passt de bal met de wreef. Äärinen heeft problemen om de bal te vangen. Kytömäki is nu in balbezit. Äärinen onderschept slim de pass. Äärinen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pirttisaari is nu in balbezit. Pirttisaari geeft de bal voor. Rautapuro rent richting de bal. Alava onderschept slim de pass. Alava geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauhavan Puristus - Äänekosken Voima 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauhavan Puristus 40%, Äänekosken Voima 60%.
Kauhavan Puristus - Äänekosken Voima 2:0