Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Badger Tykkimiehet
Normal Tactiek catcito12
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 38.9
average Schieten hopeless
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Tarasiuk speelt de bal door. Kekki rent richting de bal. Kekki passt de bal zonder na te denken. Tarasiuk geeft de bal voor. Rönni krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badger - Tykkimiehet 0:1

11e minuut.
Kekki passt de bal zonder na te denken. Rönni bereikt de bal nog maar net als eerste. Knuutila legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rönni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rönni legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badger - Tykkimiehet 0:2

13e minuut.
Rönni verovert de bal door een tackle van achteren. Kekki rent richting de bal. Rönni rent richting de bal. Rönni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badger - Tykkimiehet 0:3

14e minuut.
Inworp. Ahvenniemi met een snelle inworp. Kallinen heeft problemen om de bal te vangen. Kallinen geeft een hoge lob. Rönni springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mäentalo trapt de bal weg. Kallinen probeert naar een medespeler te passen. Rönni heeft problemen om de bal te vangen. Rönni haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mäentalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Klungelig pakt Härmälä de bal. Valpas rent richting de bal. Kallinen onderschept slim de pass. Rönni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rönni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Knuutila trapt de bal weg van het doel. Tarasiuk kopt de bal weg. Kekki heeft problemen om de bal te vangen. Rönni rent richting de bal. Rönni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Kallinen passt de bal met de wreef. Turhapuro rent richting de bal. Turhapuro speelt de bal door. Rönni is nu in balbezit. Rönni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badger - Tykkimiehet 0:4

25e minuut.
Kallinen probeert naar een medespeler te passen. Turhapuro is nu in balbezit. Turhapuro passt de bal in één keer door. Rönni rent richting de bal. Rönni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kurvinen de bal. Kekki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badger - Tykkimiehet 0:5

31e minuut.
Kallinen is nu in balbezit. Kallinen geeft de bal voor. Matinlauri heeft problemen om de bal te vangen. Rönni is nu in balbezit. Rönni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Łyko probeert naar een medespeler te passen. Pitkäranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkäranta passt de bal zonder na te denken. Kallinen is nu in balbezit. Kallinen passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kekki passt de bal met de wreef. Rönni is nu in balbezit. Knuutila is nu in balbezit. Rönni onderschept slim de pass. Rönni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mäentalo met een harde bal richting middenveld. Keihäs kopt de bal weg. Turhapuro probeert naar een medespeler te passen. Tarasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Tarasiuk geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Vedentaka met de inworp. Härmälä speelt de bal door. Rönni rent richting de bal. Kekki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Badger 84%, Tykkimiehet 16%.
FC Badger - Tykkimiehet 0:5

50e minuut.
Kallinen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vedentaka de bal. Ahvenniemi rent richting de bal. Ahvenniemi passt de bal in één keer door. Kekki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ahvenniemi kopt de bal weg. Kallinen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Knuutila de bal. Rönni rent richting de bal. Rönni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Turhapuro met een snelle inworp. Tarasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiuk geeft een lange en hoge pass. Rönni maakt een snoekduik en kopt de bal. Mäentalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ahvenniemi met een snelle inworp. Kallinen geeft een lange en hoge pass. Rönni springt en kopt de bal. Mäentalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badger - Tykkimiehet 0:6

69e minuut.
Kallinen probeert naar een medespeler te passen. Ahvenniemi speelt de bal door. Kallinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallinen geeft de bal voor. Rönni maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kallinen speelt de bal door. Daar is Ahvenniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallinen geeft de bal voor. Tarasiuk is nu in balbezit. Tarasiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badger - Tykkimiehet 0:7

83e minuut.
Turhapuro rent richting de bal. Turhapuro geeft een hoge lob. Rönni is nu in balbezit. Rönni haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Kurvinen de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badger - Tykkimiehet 0:8

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łyko met de inworp. Ahvenniemi probeert naar een medespeler te passen. Rönni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rönni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badger - Tykkimiehet 0:9

89e minuut.
Viljala is nu in balbezit. Viljala probeert naar een medespeler te passen. Kallinen speelt de bal door. Rönni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rönni haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badger - Tykkimiehet 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Badger 87%, Tykkimiehet 13%.
FC Badger - Tykkimiehet 0:10